loader-img
loader-img-2
بعدی
بعدی بازگشت
بعدی بازگشت

دادگستر جهان

3.5 (2)

ناشر شفق

نویسنده ابراهیم امینی

سال نشر : 1400

تعداد صفحات : 328

خرید پیامکی این محصول
جهت خرید پیامکی این محصول، کد محصول، نام و نام خانوادگی، آدرس و کد پستی خود را به شماره زیر ارسال نمایید: کد محصول : 18735 10003022
احتمال تاخیر در تهیه
120,000 تومان
افزودن به سبد سفارش

معرفی کتاب

اولین بحث، پیرامون این سؤال است که عقیده به مهدویت از کی آغاز شده؛ آیا این عقیده ی اسلامی است یا این که برگرفته از فرهنگ های هم جوار مسلمانان است.
دومین بحث مربوطه به احادیث مهدوی در کتاب های اهل سنت است. در این مبحث، نویسنده با ذکر احادیثی از کتب معتبر اهل سنت ثابت می کند که عقیده به مهدی علیه السلام، تنها مختص شیعه نیست؛ بلکه در لابه لای کتب اهل سنت نیز آثار اعتقاد به آن وجود دارد. نویسنده
بعد از ذکر دو مورد قبلی در بحث سوم به مسلّم بودن وجود حضرت مهدی علیه السلام می پردازد، اما در این فصل به طور مفصّل به بررسی این عقیده در صدر اسلام می پردازد و احادیث بی شماری را از صحابه و مسلمانان صدر اسلام در این باره نقل می کند
بحث چهارم در تکمیل بحث سوم به موضوع خبر دادن اهل بیت پیامبر علیهم السلام از مهدی موعود می پردازد و از تمامی ائمه علیهم السلام در این باره احادیثی را نقل می شود.
مباحث پنجم، ششم و هفتم کتاب در مورد ریشه یابی آغاز عقیده به مهدویت می باشد.
در بحث پنجم به مهدی گری و جهود ایرانیان، در ششمین بحث به علل پیدایش مهدویت می پردازد که در آن به یهود و داستان عبداا... بن سبا اشاره می کند و در ادامه در بحث هفتم به موضوع مهدی علیه السّلام در سایر ادیان می پردازد.
هشتمین موضوع کتاب به اثبات اصل مهدویت در اسلام با استناد به قرآن می پردازد و چندین آیه را در اثبات این مدعا می آورد.
و در ادامه ی این مبحث در نهمین فصل، بحثی پیرامون نبوت عامه و امامت می آورد و می گوید همان دلیل که واجب می سازد که پیامبری باشد، همان دلیل وجود امامت را نیز ثابت می کند و در ادامه ، براهینی را در وجوب امامت می آورد.
و دهمین موضوع این کتاب در پی فصول گذشته به بررسی موضوع یک خرافه به نام عالم هور قلیا می پردازد و با دلائل و براهینی که ذکر می کند، بطلان این خرافه را ثابت می کند.
در بحث یازدهم، موضوع دیگری را مطرح می کند که آیا امام زمان علیه السلام در آخرالزمان متولد می شود؟
نویسنده در این فصل، اثبات می کند که مهدی موعود علیه السلام در سال 255 هجری متولد شده و بی هیچ واسطه ای به امام یازدهم علیه السلام متصل می شود؛
دوازدهمین بحث کتاب در ادامه ی فصل قبلی است و با ذکر ویژگی های اهل بیت علیهم السلام اثبات می کند که احادیث اهل بیت علیهم السلام برای تمامی مسلمانان حجیت دارد نه فقط برای شیعیان.
سیزدهمین بحث کتاب در این مورد است که آیا امام حسن عسکری علیه السلام فرزندی داشته یا نه؟ نویسنده با آوردن دلائل تاریخی و ذکر شهادت شاهدان عینی تولد امام، به این پرسش پاسخ می دهد.
موضوع چهاردهم کتاب، به مادر حضرت مهدی علیه السلام اختصاص دارد و سعی می کند که در این بحث به ابهاماتی که حول این موضوع می باشد، پاسخ دهد.
نویسنده در پانزدهمین موضوع کتاب به اثبات تولد حضرت مهدی علیه السلام در میان آراء علماءِ اهل تسنن می پردازد و از بزرگان اهل سنت، روایاتی را به عنوان شاهد ذکر می کند.
شانزدهمین بحث کتاب، به شبهه ی امامت در کودکی اختصاص دارد و با براهین عقلی و شواهد تاریخی به این شبهه پاسخ می دهد.
بعد از بحث در مورد تولد حضرت مهدی علیه السلام به بحث غیبت از زمان رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلّم می پردازد.
هجدهمین بحث کتاب در پی بحث قبلی به موضوع غیبت و جزئیات آن می پردازد.
نویسنده در نوزدهمین مبحث از کتاب به بررسی فلسفه ی غیبت می پردازد و دلائلی را با ذکر روایات بیان می کند.
بعد از بحث غیبت و فلسفه ی آن، نویسنده در بیستمین مبحث به این سؤال جواب می دهد که آیا اساساً امام غائب، فایده ای دارد یا نه؟
بیست و یکمین موضوع کتاب به بیان خصوصیات حضرت مهدی علیه السلام در کتاب های اهل سنت می پردازد.
بیست و دومین موضوع کتاب به بحث طول عمر، اختصاص دارد که یکی از کامل ترین مباحث این کتاب است که در آن علل و عوامل طول عمر به صورت مفصل و جزء به جزء بیان می شود.
بیست و سومین موضوع کتاب به مسکن امام زمان علیه السلام مربوط می شود، در این مبحث نویسنده شبهاتی را پیرامون جایگاه امام ذکر می کند و داستان هایی را که ذکر شده با نشان دادن ضعف اسناد رد می کند.
بیست و پنجمین بحث کتاب به زمان ظهور حضرت اشاره دارد، در این مبحث نویسنده بیشتر به نشانه های ظهور از جمله داستان سفیانی و دجال اشاره دارد.
بیست و ششمین موضوع کتاب در ادامه ی بحث زمان ظهور به چگونگی ظهور یا همان بحث آماده شدن افکار جهانیان می پردازد و در ادامه در بیست و هفتمین مبحث به چگونگی پیروزی مستضعفان می پردازد.
نویسنده در بیست و هشتمین بحث کتاب به این سؤال پاسخ می دهد که چرا امام مهدی علیه السلام ظهور نمی کند؛ در ضمن بحث، به مباحثی چون دانستن زمان ظهور، فراهم شدن اسباب قیام و انتظار فرج می پردازد. بیست و نهمین بحث کتاب به یکی از مهم ترین شبهات، یعنی احادیث مخالف قیام در زمان غیبت می پردازد و نویسنده در این بحث با استناد به آیات و روایات فراوان به این احادیث پاسخ می دهد.
سی امین مبحث کتاب، به کیفیت ظهور و مواردی چون سرنوشت کفار و آینده ی اهل کتاب، جنگ همه گیر و این که آیا بیشتر جهانیان کشته می شوند یا نه و مباحثی دیگر می پردازد.
سی و یکمین و سی و دومین بحث کتاب بیشتر به زمانه ی بعد از ظهور می پردازد که یکی بحث پیروزی امام مهدی علیه السلام، یعنی پیروزی تمام پیامبران است
سی و دومین موضوع به بررسی بحث امام مهدی علیه السلام و آئین جدید می پردازد و بالاخره به این نتیجه می رسد که هیچ آئین جدیدی نمی آید بلکه این بدعت هاست که از بین می رود و در ادامه ی همین بحث به بررسی کوتاهی پیرامون فرقه ی ضاله ی بهائیت می پردازد.
  • زبان کتاب
    فارسی
  • سال نشر
    1400
  • چاپ جاری
    18
  • شمارگان
    3000
  • نوع جلد
    جلد نرم
  • قطع
    وزیری
  • تعداد صفحات
    328
  • ناشر
  • نویسنده
  • وزن
    408
  • تاریخ ثبت اطلاعات
    سه‌شنبه 1 مهر 1393
  • تاریخ ویرایش اطلاعات
    چهارشنبه 2 شهریور 1401
  • شناسه
    18735
  • دسته بندی :
کاربر گرامی توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظر شما در رابطه با همین مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که در این رابطه سوالی دارید و یا نیازمند مشاوره هستید از طریق تماس تلفنی و یا بخش مشاوره اقدام نمایید.
نام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
نظر
کد امنیتی
شما هم می توانید گزیده انتخابی خود از کتاب را ثبت کنید.
نام و نام خانوادگی
عنوان
برگزیده
کد امنیتی
محصولات مرتبط
اخبار مرتبط
بازدیدهای اخیر شما