loader-img
loader-img-2
بعدی
بعدی بازگشت
بعدی بازگشت

حرمان هور (متن کامل): دست نوشته های شهید احمدرضا احدی

5 (1)

ناشر سوره مهر

نویسنده علیرضا کمری

مصاحبه گر علیرضا کمری

راوی کتاب احمدرضا احدی

سال نشر : 1402

تعداد صفحات : 232

خرید پیامکی این محصول
جهت خرید پیامکی این محصول، کد محصول، نام و نام خانوادگی، آدرس و کد پستی خود را به شماره زیر ارسال نمایید: کد محصول : 1100 10003022
145,000 137,800 تومان
افزودن به سبد سفارش

معرفی کتاب

کتاب حرمان هور، مجموعه 93 قطعه از یادداشت ها و دست نوشته های شهید احمدرضا احدی، دانشجوی سال دوم رشته پزشکی دانشگاه شهید بهشتی است که در 4 بخش (دفتر) سامان یافته و بخش چهارم، بازیافته هایی است که در ویرایش دوم اثر بدان افزوده شده است.

اشاره کوتاه و مقدمه مفصل ابتدای کتاب حرمان هور، دربردارنده شمه ای از سرگذشت شهید، نحوه گردآوری و تدوین اثر و بررسی و شرح محتوای این قطعات است. کتاب حرمان هور، را علیرضا کمری با مصاحبه از علیرضا کمری نوشته است و در انتشارات سوره مهر منتشر شده است.

حرمان هور، دربردارنده مجموعهٔ مکتوباتِ شهید والامقام احمدرضا احدی است که اولین‌بار در سال 67 چاپ و منتشر شد. تابستان سال 1366 برخی از دوستان این شهید از وجود چنین یادداشت‌هایی به نویسنده خبر دادند و با کمک و همدلی خانوادهٔ آن فرزانه و دوستان وی، اصل دست‌نوشت دفاتر سه‌گانه آن شهید و پراکنده‌هایی چند به دست آمد و سرانجام امکان چاپ و انتشار یافت.

مجموعه یادداشت‌ها و آثار شهید احمدرضا، مشتمل است بر سه دفتر دست‌نوشت که در واقع پاک‌نویس نوشته‌هایی است که در حالات و مکان‌های گوناگون تحریر می‌کرده و آن‌گاه در فرصت و مجالی مناسب به خط خود، در ضمن اعمال نظرها و افزودن طرح‌هایی به آن‌ها، در این دفاتر وارد می‌کرده است. دسته دیگری نوشته‌های آن شهید شامل قطعات و یادداشت‌هایی است که نزد دوستان و هم‌رزمان او پراکنده بود و تدریجا گردآوری شد.

این یادداشت ها برخلاف دفاتر سه‌گانه غالباً در موضوعات مختلف تقریر شده است. بخشی از این یادداشت ها را می‌خوانید:
«چیزی که می‌نویسم نه برای آن است که کسی بخواند و نه برای این است که نیت سوء و ریایی داشته باشم، بلکه برای این است که اگر روزگاری خواستم به گذشته‌ها بیندیشم و خاطرات گذشته‌ام را به یاد آورم وسیله‌ای در دست داشته باشم؛ اگرچه نه انشای خوبی دارم و نه فصاحتی در کلامم پیدا می‌شود. آخر، انسان تا زمانی که در بحبوحهٔ کاری است توجه چندانی به وقایع و حالات خود ندارد. اما با گذشت زمان از به یاد آوردن خاطرات خود لذت می‌برد و شاید مدتی بعد افسوس می‌خورد که چرا این کار را کردم و آن کار را نکردم.»

اینجا همه چیزش خاطره است؛ از سوله اجتماعی مان و بچه های آن، از تقسیم چای برادر کولیوند و از تعزیه او، از شیرین کاریهای امرالله، از تکیه کلام بچه ها، از حمام «شیخ سله»، از سر و صدای قورباغه های شیخ سله، از کوه پیمایی‌ها و از استاکان‌های چای، از رخسار بچه ها، از همه چیز و همه چیز؛ حتی از این خودکار و دفتری که با فرستادن یک صلوات - از ایستگاه صلواتی - هدیه گرفته ام؛ ماجراهای ایستگاه صلواتی. همه و همه خاطره اند، شاید روزی به فکر تمام اینها بیفتم و افسوس بخورم.
کاربر گرامی توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظر شما در رابطه با همین مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که در این رابطه سوالی دارید و یا نیازمند مشاوره هستید از طریق تماس تلفنی و یا بخش مشاوره اقدام نمایید.
نام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
نظر
کد امنیتی
شما هم می توانید گزیده انتخابی خود از کتاب را ثبت کنید.
نام و نام خانوادگی
عنوان
برگزیده
کد امنیتی
محصولات مرتبط
اخبار مرتبط
بازدیدهای اخیر شما