loader-img
loader-img-2
بعدی
بعدی بازگشت
بعدی بازگشت

سبک زندگی اسلامی (دوره پنج جلدی)

هم اکنون غیرقابل سفارش!

معرفی کتاب

حرکت در مدار قانون و توجه به اهمیت آن، یکی از اساسی ترین نیازهای هر جامعه است.جوامعی که افراد آن در مدار قانون حرکت می کنند، با دست خویش محیطی معطر و فضای بهشت گونه برای زندگی می سازند؛ جوامعی هم که افرادش چنین توانی ندارند، برای حیات خود فضایی دوزخ گونه پدید می آورند.

در جلد اول این مجموعه به موضوعاتی چون توصیف ها و تعریف هایی درباره قانون پرداخته می شود و در ادامه به ابعاد و انواع قانون، قدمت قانون و جایگاه آن در تمدن اسلامی، نگاهی به روند قانون خواهی در ایران، آثار، فواید و ضرورتهای قانون گرایی، عوامل قانون گریزی، زبان های ناشی از قانون گریزی و اهمیت و کارکرد قانون و قانون گرایی در نگاه دو رهبر بزرگ انقلاب اسلامی می پردازد.

جلد دوم به زبان ذیل سبک زندگی و تمدن اسلامی اشاره دارد و ضمنا، به مقوله زبان از نگاه پاکیزه گویی و پرهیز از لغو و بیهوده گویی نیز پرداخته شده است.

و شامل فصل هایی چون:
زبان فارسی، نماد ملیت و وحدت ایرانی - اسلامی
کارنامه سترگ و تاریخی امام خمینی (ره) برای تعای و نجات زبان فارسی
اهتمام بی نظیر و تاریخی امام خامنه ای برای ترویج و تعالی زبان فارسی می باشد.

جلد سوم شامل دو بخش کلی («فرهنگ زندگی» یا «سبک زندگی») می باشد و هر بخش نیز از چند فصل تشکیل شده است. بخش اول با هفت فصل، شامل مباحث و مطالبی می باشد که به طور عمده با محور قرار دادن آیات و روایات سامان یافته است. بخش دوم نیز شامل دو فصل و چند گفتار است. در این بخش، موضوع پاکیزگی زبان و صیانت از لسان با عنایت به سیره و سخنان امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای مورد بحث واقع شده است.

مقایسه بین آموزه های اسلام در قرآن کریم و سیره نظری و عملی معصومین با آنچه در حوزه اشتغال و کار کشورهای اسلامی جریان دارد، به خوبی نشان می دهد که هم در صورت و نوع کار و هم در کیفیت انجام آن، ملت های اسلامی، دچار انحراف و بداندیشی و تنبلی های مزمن و تحمیلی شده اند. برخی از نارسایی های موجود در نگاه به کار و انجام آن به مسائل داخلی و حکومت ها و سیاست های آنان مربوط می شود و بسیاری دیگر از سهل اندیشی ها و کج بینی ها در حوزه کار از سیاست های استعماری و استثماری غرب در طی قرون گذشته ناشی شده است.
تنبلی اجتماعی یک بیماری بومی بین المللی است. عائم و پیامدهای خود را دارد که مهم ترین آن تحت سلطه درآمدن کشورهای اسلامی به واسطه عقب ماندگی های علمی و فناوری و توسعه عدالت محور اقتصادی است.

جلد چهارم در 6 فصل به بحث پیرامون این بیماری می پردازد:
- تعریف و ضرورت
- تنبلی فردی و اجتماعی
- تنبلی اجتماعی در ایران
- زشتی تنبلی در معارف اسلامی
- کاهلی و کوشایی در نگاه رهبران انقلاب اسلامی
- تنبلی از دیدگاه شهیدان انقلاب اسلامی

یکی از بزرگترین دستاوردهای سبک زندگی اسلامی، پرهیز از اسراف و تبذیر است. فرهنگ قناعت و کفاف که مورد تاکید قرآن و روایات است، مسلمانان را از منکر بزرگی چون اسراف دور نگه می دارد.
متاسفانه دورشدن مسلمانان از فرهنگ زندگی اسلامی، سبب شد تا بلای مصرف گرایی و اسراف در زندگی فردی، خانوادگی و اجتماعی آنان رخنه کند و پیامدهای تباه کننده چنین بلایی یعنی تجمل گرایی، فاصله طبقاتی، بی عدالتی و ... جوامع اسلامی را از پیشرفت و رفاه و حیات طیبه بازداشت.

پنجمین مجلد از مچموعه سبک زندگی اسلامی، در 5 فصل به بحث از اسراف پرداخته است:
- مفهوم شناسی
- اسراف و مصرف گرایی
- داستان غم انگیز مصرفی بار آوردن جامعه توسط استعمارگران غربی
- راه های مقابله با اسراف
- صرفه جویی
کاربر گرامی توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظر شما در رابطه با همین مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که در این رابطه سوالی دارید و یا نیازمند مشاوره هستید از طریق تماس تلفنی و یا بخش مشاوره اقدام نمایید.
نام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
نظر
کد امنیتی
شما هم می توانید گزیده انتخابی خود از کتاب را ثبت کنید.
نام و نام خانوادگی
عنوان
برگزیده
کد امنیتی
محصولات مرتبط
بازدیدهای اخیر شما