امام علی (ع) صدای عدالت انسانی
امام علی صدای عدالت انسانی
ناموجود
این کالا فعلا موجود نیست اما می‌توانید زنگوله را بزنید تا به محض موجود شدن، به شما خبر دهیم.
موجود شد باخبرم کن

امام علی (ع) صدای عدالت انسانی

دسته بندی: امام علی و غدیر

ناشر: بوستان کتاب قم

نویسنده: جرج جرداق

سال نشر: 1401

تعداد صفحات: 720

8
امتیاز
5
نفر
3.6 از 5
فروش پیامکی این محصول
معرفی کتاب
گزیده کتاب
مشخصات
نظرات کاربران
بریده های انتخابی شما

معرفی کتاب

کتاب امام علی (ع) صدای عدالت انسانی، به قلم جرج جرداق و ترجمه «الامام علی صوة العدالة الانسانیه»، درباره شخصیت والای امیرالمؤمنین(ع) از زبان یک نویسنده مسیحی است که توسط سیدهادی خسروشاهی، ترجمه و توضیحاتی به آن اضافه شده است. این کتاب توسط نشر بوستان کتاب قم منتشر شده است.

کتاب حاضر را نیم قرن پیش، «جرج سجعان جرداق»، پژوهشگر مسیحی اهل لبنان تألیف و در بیروت منتشر کرد.
نشر این کتاب از سوی یک نفر مسیحی، با استقبال عجیبی در سراسر جهان اسلام روبه رو شد و شخصیت های برجسته ای از علمای اسلام نظیر آیت الله سید محسن حکیم، آیت الله سید محمدحسین بروجردی، علامه شیخ محمدجواد مغنیه، علامه محمدتقی جعفری و ده ها شخصیت دیگر، با ارسال پیام و نامه «جرج جرداق» را مورد تفقد قرار دادند که همین امر باعث شد نویسنده کتاب، آن را به شکل موسوعه ای پنج جلدی و در بیش از دو هزار صفحه منتشر کند.

این موسوعه تاکنون ده ها بار به زبان های گوناگون ترجمه و چاپ شده است.

درباره شخصیت یگانه و ممتاز پیشوای عدل گستران و امام اندیشوران، امیرمؤمنان علی(ع)، آثار گوناگونی به زبان های مختلف، نگاشته شده و هر یک از زاویه ای به این اقیانوس ناپیدا کرانه، نگریسته اند. «جرج جرداق» دانشمند مسیحی لبنانی، با مطالعه زندگی و سخنان و نیز شیوه زمامداری آن حضرت، به شدت مجذوب ایشان شد و با غور و تفکر، اثر جاویدی از خود به یادگار گذاشت.

کتاب او با نام «الامام علی صوة العدالة الانسانیه (امام علی(ع)، صدای عدالت انسانی)» در پنج جلد نوشته شده و با ترجمه روان سیدهادی خسروشاهی به پارسی زبانان، اهدا شده است.

کتاب تک جلدی «امام علی(ع)، صدای عدالت انسانی»، دربرگیرنده مجموعه «الامام علی صوة العدالة الانسانیه (امام علی(ع)، صدای عدالت انسانی)» است که خود «جرداق» پیش از بسط و گسترش، نوشته است.

گزیده کتاب

در بخشی از مقدمه مترجم این کتاب آمده است: «جرج جرداق در سفر چند سال پیش خود به ایران، در دیدار مفصلی به این جانب گفت: اگر دنیای غرب، شخصیتی مثل علی(ع) داشت، امروز در سراسر دنیا با برگزاری همایش ها و تأسیس آکادمی ها و پژوهشکده ها، به ارزیابی اندیشه های او می پرداخت و برای بشریت، راه نو نشان می داد و همه مراکز علمی و اجتماعی خود را با نصب مجسمه های وی زینت می بخشید؛

اما مردم عرب و مسلمان، با داشتن این گوهر گرانبها در میان خود ـ و از هزار و چهارصد سال پیش تاکنون ـ متأسفانه نتوانسته اند او را بشناسند و نه از اندیشه های او در پیشبرد اهداف خود بهره مند شوند. علی (ع) یک انسان مافوق بشر است و ما هرچه درباره او بنویسیم و بگوییم، باز کم گفته ایم و کم نوشته ایم و کتاب من در واقع قطره ای است از دریایی عمیق.

چه کسی می تواند ژرفای دریا را بشکافد و به عمق و حقیقت آن برسد؟...
ما فقط قطره ای از آن را می چشیم و یا جرعه ای از آب شیرین چشمه های آن را می نوشیم....
همین و بس!»
این اثر در انتها، حاوی نمایه ای از اعلام، اماکن و کتاب هاست.

اطلاعات کتاب

برای ارسال دیدگاه لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام

برای ثبت بریده ای از کتاب لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام