loader-img
loader-img-2
بعدی
بعدی بازگشت
بعدی بازگشت

شرح زیارت جامعه کبیره ترجمه الشموس الطالعة

5 (1)

ناشر کتاب جمکران

نویسنده سید حسین همدانی درود آبادی

مترجم محمدحسین نائیجی

سال نشر : 1401

تعداد صفحات : 782

خرید پیامکی این محصول
جهت خرید پیامکی این محصول، کد محصول، نام و نام خانوادگی، آدرس و کد پستی خود را به شماره زیر ارسال نمایید: کد محصول : 46595 10003022
320,000 288,000 تومان
افزودن به سبد سفارش

معرفی کتاب

کتاب شرح زیارت جامعه کبیره ترجمه الشموس الطالعة، یکی از بهترین شروحی است که بر زیارت بسیار عظیم الشأن جامعه کبیره نگاشته شده، مؤلف گرانقدر این اثر فقیهی عارف و وارسته است که از دامن بزرگانی چون میرزای شیرازی و ملاحسین قلی همدانی سال ها خوشه های معرفت چیده و معارف بلند زیارت جامعه کبیره با استناد به آیات و روایات و براهین استوار شرح و تبیین کرده است.
زیارت جامعه که می توان گفت به تعبیری مهمترین سند امام شناسی شیعه است و توسط امام معصوم انشاء شده و آشنایی با آن مورد تأکید فراوان معصومین علیهم السلام و بزرگان دین بوده است.

خواندن این اثر ارزشمند برای مخاطب آن، آشنایی با یک دوره از عمیق ترین معارف تشیع را به دنبال خواهد داشت و ضمن مؤلف ضمن بیانات خود به برخی از مهمترین شبهات اعتقادی نیز به خوبی و مستند و مستدل پاسخ گفته است. کتاب شرح زیارت جامعه کبیره ترجمه الشموس الطالعة، نوشته سید حسین همدانی درود آبادی است و در انتشارات کتاب جمکران منتشر شده است.

صراط چیست؟
فرمود:
و صراطه
اشاره به آیه شریفه: و أن هذا صراطی مستقیما فاتبعوه؛
این صراط مستقیم من است از آن پیروی کنید.
در اخبار متواتر روایت شده که ائمه (علیهم السلام) صراط مستقیم هستند.
در بحارالانوار از معانی الاخبار به اسنادش به مفضل بن عمر روایت شده که:
قال سألت أبا عبدالله (علیه السلام) عن الصراط فقال هو الطریق الی معرفة الله عزوجل و هما صراطان صراط فی الدنیا و صراط فی الاخرة فأما الصراط الذی فی الدنیا فهو الامام المفروض الطاعة من عرفه فی الدنیا و اقتدی بهداه مر علی الصراط الذی هو جسر جهنم فی الاخرة و من لم یعرفه فی الدنیا زلت قدمه عن الصراط فی الاخرة فتردی فی نار جهنم.
یعنی: از امام صادر درباره صراط پرسیدم، فرمود: صراط به معنای راه به معرفت خدای عزوجل است، صراط دو نوع است: صراط در دنیا، صراط در آخرت، صراط دنیا امامی است که طاعت او واجب و لازم است، هر کس در دنیا او را شناخت و هدایت او را پذیرفت او را بر صراطی که پل بر جهنم در آخرت است عبور دهد، و هر کس در دنیا او را نشناخت در آخرت گامش می لغزد و در آتش دوزخ می افتد. این صراط در ظاهر بود...در تفسیر فرات بن ابراهیم (علیه السلام) از عبید بن کثیر با حدیث متصل از ابو هریره نقل کرده است که: رسول خدا فرمود:
أتانی جبرئیل فقال أبشرک یا محمد بما تجوز علی الصراط قال قلت بلی قال تجوز بنور الله و یجوز علی بنورک و نور من نور الله و تجوز أمتک بنور علی و نور علی من نورک و من لم یجعل الله له مع علی نورا فما له من نور
یعنی: جبرئیل به نزد من آمد و گفت: ای محمد تو را بشارت می دهم که با چند چیز از صراط عبور کنی فرمود: به جبرئیل پاسخ دادم، بگو! جبرئیل گفت: تو به نور خدا عبور می کنی و علی به نور تو و نور تو از نور خداست و امت تو به نور علی عبور می نمایند و نور علی از نور توست، و هر کس را خداوند با علی نور نداد نوری ندارد.

ص 295 و 296
کاربر گرامی توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظر شما در رابطه با همین مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که در این رابطه سوالی دارید و یا نیازمند مشاوره هستید از طریق تماس تلفنی و یا بخش مشاوره اقدام نمایید.
نام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
نظر
کد امنیتی
شما هم می توانید گزیده انتخابی خود از کتاب را ثبت کنید.
نام و نام خانوادگی
عنوان
برگزیده
کد امنیتی
محصولات مرتبط
بازدیدهای اخیر شما