loader-img
loader-img-2
بعدی
بعدی بازگشت
بعدی بازگشت

رفتارشناسی مدیران در نهج البلاغه

ناشر پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

نویسنده علی نقی امیری

ویراستار سعیدرضا علی عسگری

سال نشر : 1395

تعداد صفحات : 290

خرید پیامکی این محصول
جهت خرید پیامکی این محصول، کد محصول، نام و نام خانوادگی، آدرس و کد پستی خود را به شماره زیر ارسال نمایید: کد محصول : 55160 10003022
21,000 20,000 تومان
افزودن به سبد سفارش

معرفی کتاب

ایـن کتـاب در دو بخش و مشـتمل بر پانـزده فصـل تدوین شـده است :

بخش اول رفتار های ایجابی را دربر دارد و مباحثی همچون: «ماهیت و چگونگی رفتارها»، «برخورد مناسب با عیب های مردم»، «نحوه برخورد با سنت ها و هنجارها»، «صلح مداری و هوشیاری در روابط»، «محکم کاری و موضع گیری فعال»، «ارتباط مـردمی و مباشـرت در کـار»، «مدیریت مبتنی بر ایثـار»، «اعتدال در رفتار» و «تجربه آموزی» موضوع فصل های نه گانه این بخش هستند.

بخش دوم به رفتارهای سلبی پرداخته که مشتمل بر فصل های دهم تا پانزدهم است و موضوعات «پرهیز از رفتارهای آمرانه»، «پرهیز از منت گذاری»، «پرهیز از تملق گـویی و مبالغه در کار»، «پرهـیز از رفتـار متکبرانه»، «پرهـیز از مردم گریزی» و «پرهیز از ویژه خواری» در آن بررسی شده اند.

حضرت علی (ع) خدمت به مردم را خواست خداوند و وسیله آزمایش او معرفی می کند و برای آنکه کارگزارانو مسئولان حکومت، دربه انجام رساندن وظیفه خود و ادای امانت، موفق و سربلند شوند، آن ها را از کارهایی که انجام دادن آن ها هلاکت کارگزار و نابودی حکومت را در پی دارند، نهی کرده است. از جمله این کارها «منت نهادن» است؛ آن حضرت در فراز 83 عهدنامه، مالک را از منت نهادن بر مردم پس از احسان بر حذر داشته است: «ای مالک، از اینکه به دلیل نیکی خود بر مردم، منت نهی، بپرهیز، چرا که منت نهادن، احسان را بی نتیجه و باطل می گرداند».
کاربر گرامی توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظر شما در رابطه با همین مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که در این رابطه سوالی دارید و یا نیازمند مشاوره هستید از طریق تماس تلفنی و یا بخش مشاوره اقدام نمایید.
نام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
نظر
کد امنیتی
شما هم می توانید گزیده انتخابی خود از کتاب را ثبت کنید.
نام و نام خانوادگی
عنوان
برگزیده
کد امنیتی
محصولات مرتبط
بازدیدهای اخیر شما