loader-img
loader-img-2
بعدی
بعدی بازگشت
بعدی بازگشت

«قلمی به رنگ خاک» نخستین زندگی نامه مستند شهید غنی پور

گلعلی بابایی از انتشار کتابی با عنوان «قلمی به رنگ خاک» زندگی نامه مستند شهید غنی پور خبر داد.

دوشنبه 14 دی 1394

گلعلی بابایی نویسنده در گفت وگویی، از انتشار کتاب زندگی نامه مستند شهید غنی پور به پیشنهاد شورای نویسندگان مسجد جواد الائمه(ع) با عنوان «قلمی به رنگ خاک» از سوی انتشارات صاعقه خبر داد.
بنا به گفته بابایی این کتاب در حقیقت هم زندگی نامه شهید غنی پور است و هم شجره نامه مسجد جوادالائمه(ع)، بخش اعظمی از این کتاب دست نوشته های حبیب است ــ این شهید بیشتر مقاطع زندگی اش را با قلم خود نوشته است ــ بخش دیگری هم از فایل مصاحبه با راوی ها و خانواده شهید به دست آمده است.
بابایی تصریح کرد: نگارش زندگی نامه را از چندی پیش آغاز کردم، تا پیش از برگزاری مراسم جایزه غنی پور در اسفند 94 آن را برای چاپ تحویل مسجد جواد الائمه(ع) دهم.
شهید حبیب غنی پور در سال 1343 در محله «جی» واقع در جنوب غربی شهر تهران به دنیا آمد.چهارده ساله بود که بهمن 57 را درک کرد،
در همان سنین از اعضای فعال کتابخانه مسجد جوالائمه(ع) بود. نخستین جلسه قصه نویسی مسجد جوادالائمه(ع) در سال 1358 مملو از نوجوانان محل بود. کتاب«سوره، بچه های مسجد» اولین محصول ادبی و هنری آن جمع بود که قصه انشاء از حبیب غنی پور در آن چاپ شده بود. این کتاب که به نام انتشارات مسجد جوادلائمه در سطح کشور منتشر شد، با آغاز جنگ تحمیلی به جبهه رفت و در سال 61، در عملیات مسلم بن عقیل از ناحیه پا مجروح شد.. در سال 1364 در رشته ادبیات فارسی دانشگاه شهید بهشتی قبول شد و در ضمن معلمی، نویسندگی و اداره کتابخانه ای با هفت هزار عضو، به تحصیل دانش پرداخت و در همان سال در عملیات والفجر8(فتح فاو) شرکت کرد.
بیشتر داستان هایش را در همین سال ها نوشته است. مجموعه داستان«گل خاکی» برای جوانان و«عمو سبدی» برای نوجوانان، پس از شهادتش منتشر شدند ولی تعداد زیادی تحقیق و داستان هم چنان ناتمام و منتشر نشده از او باقی مانده اند. آثاری هم چون:
داستان زال و رودابه، نگاهی به زندگی جلال آل احمد، تحقیقی درباره شهر تبریز، حدود ده داستان منتشر نشده کوتاه، طرح چند رمان، یک رمان نیمه تمام جنگی، طرح دو داستان مصور(کمیک استریپ) از حکایات قدیمی، بازنویسی چند داستان از کلیله و دمنه، چند داستان برای کودکان و تعداد زیادی گزارش از مناطق جنگی. سرانجام حبیب غنی پور دهم اسفند ماه سال 65، در ادامه عملیات کربلای پنج به شهادت رسید.

کاربر گرامی توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظر شما در رابطه با همین مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که در این رابطه سوالی دارید و یا نیازمند مشاوره هستید از طریق تماس تلفنی و یا بخش مشاوره اقدام نمایید.
نام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
نظر
کد امنیتی
اخبار مرتبط
محصولات مرتبط