loader-img
loader-img-2
بعدی
بعدی بازگشت
بعدی بازگشت

تنها در کنار هم: چرا ما از فناوری بیشتر و از یکدیگر کمتر انتظار داریم؟

ناشر سوره مهر | پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی

نویسنده شری تورکل

مترجم محمد معماریان

سال نشر : 1402

تعداد صفحات : 544

خرید پیامکی این محصول
جهت خرید پیامکی این محصول، کد محصول، نام و نام خانوادگی، آدرس و کد پستی خود را به شماره زیر ارسال نمایید: کد محصول : 75265 10003022
445,000 422,800 تومان
افزودن به سبد سفارش

معرفی کتاب

نویسنده این کتاب را در دو بخش و چهارده فصل تنظیم کرده است و در مقدمه می نویسد: «رایانه ها فلسفه را به زندگی روزمره کشاندند؛ و بویژه، کودکان را فیلسوف کردند. در کنار بازی های سادۀ الکترونیکی … کودکان می پرسیدند آیا رایانه ها زنده اند؟ آیا شیوۀ فکر کردن شان متفاوت از انسان هاست؟ و در عصر ماشین های هوشمند، انسان بودن چه ویژگی خاصی دارد؟»

شری تورکل، استادتمام دانشگاه MIT در حوزۀ جامعه شناسی علم و فناوری است. تورکل مدرک دکترای خود را در جامعه شناسی و روان شناسی شخصیت در سال 1976 از دانشگاه هاروارد گرفته است و به طور خاص در زمینۀ روان تحلیل گری تخصص دارد. وی از دهۀ 1970 میلادی تحقیقات خود را حول محور رابطۀ انسان و فناوری های جدید ارتباطی پی گیری کرده است. کتاب «تنها کنار هم» آخرین کتاب در سه گانه ای است که او پیرامون این موضوع نگاشته است؛ دو کتاب پیشین او در این باره عبارتند از: «خود ِ دوم: رایانه ها و روح انسانی» (1984) و «زندگی روی صفحۀ نمایش: هویت در عصر اینترنت» (1995).

اگر به فهم عمیق تر از دنیای جدیدی که روبات های اجتماعی و شبکه های مجازی ساخته اند علاقمندید، این کتاب برایتان جذاب خواهد بود.
کاربر گرامی توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظر شما در رابطه با همین مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که در این رابطه سوالی دارید و یا نیازمند مشاوره هستید از طریق تماس تلفنی و یا بخش مشاوره اقدام نمایید.
نام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
نظر
کد امنیتی
شما هم می توانید گزیده انتخابی خود از کتاب را ثبت کنید.
نام و نام خانوادگی
عنوان
برگزیده
کد امنیتی
محصولات مرتبط
اخبار مرتبط
بازدیدهای اخیر شما