loader-img
loader-img-2
بعدی
بعدی بازگشت
بعدی بازگشت

رسانه شناسی امارات متحده عربی

مجموعه رسانه شناسی جهان اسلام ا

ناشر دانشگاه امام صادق (ع)

نویسنده حسن بشیر

سال نشر : 1399

تعداد صفحات : 220

خرید پیامکی این محصول
جهت خرید پیامکی این محصول، کد محصول، نام و نام خانوادگی، آدرس و کد پستی خود را به شماره زیر ارسال نمایید: کد محصول : 109767 10003022
109,000 98,100 تومان
افزودن به سبد سفارش

معرفی کتاب

عصر ارتباطات با انفجار اطلاعات و گسترش رسانه‌ها آغاز گردید. شناخت این عصر در توسعه اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و جهانی اهمیت بسزایی دارد.
شناخت رسانه‌های جمعی در کشورهای گوناگون و مطالعه سیر تحول آن‌ها در سطوح مختلف و تأثیرگذاری آن‌ها در تغییرات سیاسی، اجتماعی و فرهنگی از مهم‌ترین عوامل مؤثر در آشنایی بیشتر با جهان معاصر به حساب می‌آید. بدون این شناخت زمینه‌های تعامل با جوامع مختلف از شکل مناسب برخوردار نخواهد بود.
جهان اسلام همچون سایر نقاط دیگر جهان متأثر از عصر ارتباطات بوده و ارتباطات جمعی آن، به ویژه در رابطه با رسانه‌ها، توسعه روز‌افزون داشته است. شناخت این جهان برای تعامل در زمینه‌های مختلف از اهمیت بسزایی برخوردار است.
در حقیقت جامعه، به ویژه جامعه علمی کشور، برای دستیابی به یک تصور جامعی از تحولات کشورهای دیگر به ویژه کشورهای جهان اسلام نیازمند آشنایی و شناخت بیشتر و عمیق‌تر از تحولات رسانه‌ای به عنوان ابزاری مهم و اساسی برای انعکاس جریانات سیاسی، اجتماعی و فرهنگی این کشورها می‌باشد.
شناخت واقعی تحولات جهان اسلام ما را در ایجاد ارتباطات وسیع، به ویژه در زمینه ارتباطات میان فرهنگی میان جوامع آن موفق‌تر می‌سازد. امروزه ارتباطات میان فرهنگی نقشی اساسی در تحولات جهان اسلام برای ایجاد همفکری، همسویی، همدلی و همدردی میان مسلمانان دارد که جمهوری اسلامی ایران در این زمینه مسئولیت اساسی دارد.
بدون شناخت، ایجاد ارتباطات میان فرهنگی امکان‌پذیر نیست. این شناخت، باید شامل کلیه حوزه‌های مربوط به جهان اسلام از جمله حوزه ارتباطات جمعی و رسانه‌ها باشد.
از سوی دیگر شناخت ارتباطات جمعی و رسانه‌های کشورهای جهان اسلام و تحولات تبلیغاتی و رسانه‌ای در این کشورها می‌تواند در رصد کردن دیدگاه‌های کشورهای مزبور در مورد جهان و از جمله جمهوری اسلامی ایران مفید و در بسیاری از مواقع حیاتی باشد. این شناخت حتی در سطوح مختلف می‌تواند مزایای فراوانی را به دنبال داشته باشد. بدیهی است که هر‌چه این شناخت وسیع‌تر، عمیق‌تر و دقیق‌تر باشد، میزان بهره‌وری آن نیز گسترده‌تر و بیشتر خواهد بود.
نگارنده در جهت غنی‌سازی این حوزه مطالعه‌ای، مجموعه‌ای را به عنوان «مجموعه رسانه‌شناسی جهان اسلام» زیر‌مجموعه «هسته مطالعات فرهنگی ـ رسانه‌ای جهان اسلام» می‌باشد که با مسئولیت نگارنده در دانشکده معارف اسلامی و فرهنگ و ارتباطات، دانشگاه امام صادق (7) راه‌اندازی شده، طراحی کرده است که امید می‌رود بیشترین کشورها را در این زمینه پوشش دهد و منبعی برای مطالعات بعدی باشد.
اولین کتاب از این مجموعه، «رسانه‌شناسی امارات متحده عربی» است. این کتاب در تلاش است که ارتباطات جمعی و رسانه‌های کشور امارات متحده عربی را پوشش دهد و تا آنجا که ممکن است اطلاعات آن به روز باشد؛ اگر‌چه با توجه به توسعه روزانه ارتباطات و رسانه‌ها در هر کشور، امکان درج آخرین اطلاعات و آمار امکان‌پذیر نیست.
در این مجموعه تلاش شده است که از ‌مطالب مختلف کتاب‌ها، روزنامه‌ها، مطبوعات، و سایت‌های مختلف استفاده شود. بنابراین، بدیهی است که کتاب به شکل ترجمه و تألیف تدوین شده است. البته تلاش شده است که کلیه منابع مرتبط با ترجمه‌ها درج شوند. بخشی از موارد نیز همچون قوانین و مقررات از سایت‌های دولتی امارات متحده عربی ترجمه شده است.
آنچه که در رابطه با ارتباطات جمعی و رسانه‌ها در جهان اسلام به هر صورتی تدوین می‌شود می‌تواند برای درس‌های دانشگاهی از جمله درس «رسانه‌ها در کشورهای اسلامی» مفید باشد.

کتاب رسانه شناسی امارات متحده عربی اثر حسن بشیر از دانشگاه امام صادق ع منتشر شده است.
کاربر گرامی توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظر شما در رابطه با همین مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که در این رابطه سوالی دارید و یا نیازمند مشاوره هستید از طریق تماس تلفنی و یا بخش مشاوره اقدام نمایید.
نام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
نظر
کد امنیتی
شما هم می توانید گزیده انتخابی خود از کتاب را ثبت کنید.
نام و نام خانوادگی
عنوان
برگزیده
کد امنیتی
محصولات مرتبط
بازدیدهای اخیر شما