۳۳۰٬۰۰۰
تومان
10 ٪
۲۹۷٬۰۰۰
تومان
افزودن به سبد خرید

تو زودتر بکش 4: روایت نیرو های عملیاتی و اطلاعاتی اسرائیل از 60 سال ترورهای موساد از ترور مبارزین فلسطینی تا ترور عماد مغنیه و دانشمندان هسته‌ ای و موشکی ایران به ضمیمه روایت ترور شهید فخری زاده

دسته بندی: تاریخچه صهیونیسم و استکبار بین المللی

ناشر: شهید کاظمی

نویسنده: رونین برگمن

سال نشر: 1404

تعداد صفحات: 424

3
فروش پیامکی این محصول
معرفی کتاب
مشخصات
نظرات کاربران
بریده های انتخابی شما

معرفی کتاب

کتاب حاضر جلد چهارم از مجموعه تو زودتر بکش: روایت نیرو های عملیاتی و اطلاعاتی اسرائیل از 60 سال ترورهای موساد از ترور مبارزین فلسطینی تا ترور عماد مغنیه و دانشمندان هسته‌ ای و موشکی ایران است. این کتاب نوشته رونن برگمن محقق اسرائیلی است و با ترجمه وحید خضاب توسط انتشارات شهید کاظمی به چاپ رسیده است.

«تو زودتر بکش» آخرین اثر تحقیقی رونین برگمن نویسنده‌ی اهل اسرائیل است. کتاب، روایتی «اسرائیلی» از پیش‌زمینه‌ها و روند تشکیل سازمان‌های اطلاعاتی این رژیم است و در این بین بیش از هر چیز بر ترورهای صورت‌گرفته از سوی این دستگاه‌ها تمرکز دارد.
برگمن، برای به‌دست‌آوردن تصویری از سیر و عملکرد این دستگاه‌ها، هزاران سند (که برخی از آن‌ها، محرمانه بوده و به‌صورت غیرقانونی در اختیار او قرار گرفته) و تعداد بی‌شماری کتاب و مقاله را بررسی کرده است. اما اهمیت بیشتر این کتاب، به صدها مصاحبه‌ی اختصاصی نویسنده با کسانی برمی‌گردد که خود به‌صورت مستقیم در این سازمان‌ها (یا در وقایع مورد اشاره در کتاب) حضور داشته‌اند و رتبه‌ی سازمانی یا عملیاتی برخی از آن‌ها نیز در بالاترین سطح بوده و همین، اطلاعات آن‌ها را به‌معنای دقیق کلمه «دست اول» کرده است.

این جلد، بخش پایانی مجموعه‌ای چهارجلدی است که با روایتی صریح و دست اول؛ به ترور مبارزان فلسطینی در نقاط مختلف جهان تا عملیات‌های پیچیده علیه شخصیت‌های کلیدی مقاومت نظیر شهید عماد مغنیه و دانشمندان هسته‌ای و موشکی جمهوری اسلامی ایران، به ضمیمه روایت ترور شهید فخری‌زاده می پردازد.

اطلاعات کتاب

برای ارسال دیدگاه لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام

برای ثبت بریده ای از کتاب لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام