loader-img
loader-img-2
بعدی
بعدی بازگشت
بعدی بازگشت

سرزمین پدری (مجموعه داستان)

ناشر کتاب نیستان

مترجم شیما الهی

ویراستار لورا فرمن

سال نشر : 1395

تعداد صفحات : 284

خرید پیامکی این محصول
جهت خرید پیامکی این محصول، کد محصول، نام و نام خانوادگی، آدرس و کد پستی خود را به شماره زیر ارسال نمایید: کد محصول : 42520 10003022
18,000 17,100 تومان
افزودن به سبد سفارش

معرفی کتاب

مجموعه داستان «سرزمین پدری» شامل داستان های برگزیده سال ۲۰۱۴ جایزه ادبی اُ. هنری است. داستان هایی که همگی به زبان انگلیسی نوشته و در ایالات متحده منتشر شده اند. آیین مجموعه از دو منظر برای مخاطب امروز ادبیات جهان در ایران حائز اهمیت است. نخست این که رویکرد معنا و معنویت گرای جایزه اُ. هنری در طول سال های گذشته برای مخاطبان ایرانی ناآشنا نبوده است. انتخاب های خاص داوران این جایزه و نگاه انسانی و معناگرایانه آنها در انتخاب این داستان ها در کنار تاریخ انتشار این کتاب، نوید این موضوع را به مخاطب می دهد که می تواند در خلال این کتاب با جهان بینی تازه جوامع غربی در نگاه به انسان و زندگی و معنای آنها در تعامل و زیست مشترک با یکدیگر آشنا شوند.

از سوی دیگر این مجموعه می تواند نماینده تام و تمام زبان فنی و در عین حال اندیشه فرازمینی انسان معاصر غرب در پرداخت داستانی باشد. به عبارت دیگر در داستان های این مجموعه از طرفی انسان و روابط اجتماعی او مسئله اصلی به شمار می رود و از سوی دیگر راوی داستان از نظام مندی فکری برخوردار است که حاصل زندگی در ساختار پیچیده و فنی امروز جوامع غربی است. تلاش او برای پیدا کردن معنای واقعی زندگی و معناگرایی در پس انقلاب دیجیتالی و ارتباطی در جهان معاصر است که به ساخت زندگی او انجامیده و البته نمایی از آن نیز در داستان های این مجموعه نمود پیدا می کند.

این کتاب شامل ۱۳ داستان کوتاه است که پس از برگزیده شدن از سوی داوران این جایزه در قالب کتابی منتشر شده است.

در جای جای داستان های این مجموعه می توان ردپایی از تلاش انسان معاصر برای درک تازه ای از خودش را دید. داستان آغازین این مجموعه با عنوان «تفنگ» یکی از نمونه های خوب این مسئله است. داستانی که در قلب آن دو پسربچه قرار دارند که با وجود رابطه دوستی بلندمدت با یکدیگر، در عمل هیچ گونه ارتباط عاطفی با یکدیگر ندارند و درنهایت با جدایی از یکدیگر در نوعی خشونت عاطفی میان یکدیگر خود را باز پیدا می کنند.

داستان «پتور» نیز نوعی دیگر از این روایت است. در این داستان مادر و پسری را می بینیم که برای جشن تولد ۶۱ سالگی مادر به ایسلند سفرکرده اند اما در طول این سفر هرکدام از آنها درگیر فاکتورهایی هستند که هویت زیستی آنها را به یادشان می آورد و این مسئله در کنار آرزو و خواست های نهان مانده آنها نوعی تقابل درونی را در آنها و نیز در ارتباط متقابل آنها فراهم می سازد.

داستان نمیسا از این مجموعه نیز به نوعی رویکرد در جامعه آمریکایی برای زندگی اشاره دارد. روایتی از دو دختر که نسبت فامیلی با یکدیگر دارند و مادر یکی به دلیل مشغله نمی تواند از او سرپرستی کند و در نتیجه به خانواده خواهرش وامی سپاردش. زندگی این دو دختر به نوع درک و کنش متقابل ناشی از رفتار یک خانواده با آن دو بازمی گردد که در یکی باعث ایجاد درون گرایی و تلاش برای ساختن زندگی تازه در فرجام داستان می شود و در دیگری به نوعی پوچی ناشی از حس رقابت و حسادت نسبت به دیگری.

چنان چه گفته شد تنوع ترسیم روابط انسانی میان کاراکترهای داستانی در این مجموعه از آن نمونه ای جذاب و دل نشین برای توقف و تفکر در ساختار زندگی غربی در سال های اخیر فراهم کرده است.
کاربر گرامی توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظر شما در رابطه با همین مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که در این رابطه سوالی دارید و یا نیازمند مشاوره هستید از طریق تماس تلفنی و یا بخش مشاوره اقدام نمایید.
نام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
نظر
کد امنیتی
شما هم می توانید گزیده انتخابی خود از کتاب را ثبت کنید.
نام و نام خانوادگی
عنوان
برگزیده
کد امنیتی
محصولات مرتبط
بازدیدهای اخیر شما