loader-img
loader-img-2
بعدی
بعدی بازگشت
بعدی بازگشت

خداباوری و دانشمندان معاصر غربی: چالش ها و تبیین ها

5 (1)
خرید پیامکی این محصول
جهت خرید پیامکی این محصول، کد محصول، نام و نام خانوادگی، آدرس و کد پستی خود را به شماره زیر ارسال نمایید: کد محصول : 43495 10003022
75,000 67,500 تومان
افزودن به سبد سفارش

معرفی کتاب

کتاب خداباوری و دانشمندان معاصر غربی: چالش ها و تبیین ها، نوشته مهدی گلشنی است و در انتشارات کانون اندیشه جوان منتشر شده است. کتاب خداباوری و دانشمندان معاصر غربی، تأکید بر این مطلب دارد که در خود غرب نیز برخی فیلسوفان و عالمان خداباور برجسته وجود داشته که همیشه با خرافات و شبهات و بدآموزی ها به مقابله پرداخته و سست بنیان بودن آنها را نشان داده اند.

خداباوری و دانشمندان معاصر غربی از سه فصل، به شرح زیر تشکیل شده است:
فصل اول: خداباوری از منظر دانشمندان معاصر غربی
فصل دوم: علم جدید و بعضی چالش ها در برابر ادیان توحیدی
فصل سوم: اسلوب جدید برهان نظم

1. در فصل اول به نظرات مختلف درباره رابطه علم و دین در جهان غرب و نگرش عالمان معاصر غربی به خداباوری پرداخته ایم. این فصل قبلاً به نحو خلاصه تر در کتاب فیزیک دانان غربی و مسئلة خداباوری، آمده و در اینجا توسعه داده شده است.
2. در فصل دوم، شبهات مطرح شده از طرف ملحدان و عالمان دین ستیز را مطرح کرده و عمدتاً پاسخ های داده شده به آنها در غرب را مطرح کرده ایم. بخشی از این فصل قبلاً به نحو مختصرتر در مقالة ((استاد مطهری و نقش بنیادی فلسفه در ربط علم به دین)) چاپ شده بود و اکنون بسط داده شده و موضوعات جدیدی در آن مطرح شده است.
3. در فصل سوم، اسلوب جدید برهان نظم بر وجود خداوند را که در چند دهة اخیر مطرح شده، آورده ایم و شبهات مخالفان ادیان الهی درخصوص این استدلال و راه های گریز آن‌ها از آن را مطرح کرده و پاسخ عالمان و فیلسوفان خداباور غربی به این شبهات را ذکر کردهاست.

متأسفانه در دو دهه اخیر شبهات چند نفر از عالمان غربی در مورد اعتقاد به خالق جهان به شدت در میهن اسلامی ما مطرح شده است و این درحالی است که حتی پاسخ هایی که در خود غرب به این شبهات داده شده نیز ترجمه نشده است. کتاب خداباوری و دانشمندان معاصر غربی: چالش ها و تبیین ها می تواند در این زمینه مفید باشد.

…اینشتین می‌گفت: ما در وضعیت یک طفل خردسال هستیم که وارد یک کتابخانه بزرگ می‌شود که تمامی دیوارهای آن از زمین تا سقف با کتاب‌هایی که به زبان‌های مختلف نوشته شده‌اند، پوشیده است.
کودک می‌داند که باید کسانی آن کتاب‌ها را نوشته باشند، اما نمی‌داند که چه کسانی یا چگونه آنها را نوشته‌اند، و نیز زبان‌هایی را که در نوشتن آن کتاب‌ها به کار رفته‌اند نمی‌فهمد. کودک یک طرح مشخص در ترتیب کتاب‌ها می‌بیند، یک نظم اسرار آمیز، که آن را درک نمی‌کند، ولی به طور مبهم حدس می‌زند. این به نظر من وضعیت عقل انسانی نسبت به خدا است.
کاربر گرامی توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظر شما در رابطه با همین مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که در این رابطه سوالی دارید و یا نیازمند مشاوره هستید از طریق تماس تلفنی و یا بخش مشاوره اقدام نمایید.
نام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
نظر
کد امنیتی
شما هم می توانید گزیده انتخابی خود از کتاب را ثبت کنید.
نام و نام خانوادگی
عنوان
برگزیده
کد امنیتی
محصولات مرتبط
بازدیدهای اخیر شما