loader-img
loader-img-2
بعدی
بعدی بازگشت
بعدی بازگشت

غنا، موسیقی (دوره چهار جلدی)

5 (1)
خرید پیامکی این محصول
جهت خرید پیامکی این محصول، کد محصول، نام و نام خانوادگی، آدرس و کد پستی خود را به شماره زیر ارسال نمایید: کد محصول : 44421 10003022
580,000 522,000 تومان
افزودن به سبد سفارش

معرفی کتاب

«میراث فقهی» طرحِ دامن گستری است که بر آن است تا منابع اصلی و مهم «چهل موضوع» از مهمترین و حیاتی ترین موضوعات فقهی را شناسایی، گردآوری، تحقیق، تنظیم و منتشر کند و به فقه پژوهان عرضه نماید.
چگونگی های این طرح به تفصیل در مقدمه جلد اول غنا، موسیقی آمده است.

موضوع اول این طرح عظیم غنا، موسیقی است که در چهار جلد بزرگ عرضه می شود.

غنا و موسیقی یکی از موضوعات مبتلابه در همه دوره ها بوده است، از همین رو فقیهان به دقت و موشکافی در این مقوله پرداخته و کتاب ها و رساله های مختلفی نگاشته اند.
دسترسی به همه آن منابع ـ آن هم نسخه تحقیق شده آنها ـ برای پژوهشگران، کاری بسیار مشکل و طاقت فرسا بود. در طرح میراث فقهی، همه آن کتاب ها و رساله ها به صورت تحقیق شده، در اختیار فقیهان و پژوهشگران نهاده می شود و بدین سان کار بسیار دشوار منبع یابی و استنباط را آسان می کند.

جلد نخست کتاب غنا و موسیقی در یک بخش، در بردارنده رساله های مربوط به مساله غناست. از جمله رساله های آمده در این جلد می توان به رساله فی تحریم الغناء (محقق سبزواری)، تنبیه الغافلین و تذکیرالعاقلین (شیخ علی عاملی)، رسالة فی الغناء (شیخ حر عاملی)، إعلام الأحباء (سید محمد هادی ابن سید محمد میر لوحی)، مقامات السالکین(محمد بن محمد دارابی)، إیقاظ النائمین و إیعاظ الجاهلین (سید ماجد بحرانی)، رسالة فی الغناء (ملا اسماعیل خواجوئی)، رسالة فی حل حدیث ورد الصوت الحسن (سید حسن قزوینی)، رسالة فی الغناء (مولی عبدالصمد همدانی)، رسالة فی تحقیق الغناء موضوعا و حکما (میرزای قمی)، رسالة فی تحریم الغناء (مولی محمد رسول کاشانی)، رسالة وجیزة فی الغناء (میرزا محمد جعفر شهرستانی) اشاره کرد.

جلد دوم نیز همانند جلد نخست شامل رساله هایی در زمینه غناست که از جمله آن ها می توان به رسالة فی الغناء، رسالة مسأله الغناء، مصباح السعادة، منظومة فی الغناء، ذریعة الاستغناء، الروضة الغناء، خیر الکلام، کشف الغطاء و الموسیقیات و نقدها اشاره کرد.

در جلد سوم از این مجموعه، نخست غنا از منظر عالمان شیعه تبیین می شود؛ سپس رساله ها و آثار فقهی موجود در خصوص موضوع غنا معرفی می گردد؛ آن گاه متن و سند احادیث غنا و موضوعات مربوط به آن ذیل دو عنوان احادیث مشعر به حرمت غنا و احادیث مشعر به حلیت غنا فراهم می آید.
شرحی از آرا و آثار اهل سنت در خصوص غنا و موسیقی مبحث پایانی کتاب است .

مطالب جلد 4 این مجموعه در سه بخش تنظیم شده؛ بخش اول حاوی تک نگاری های استدلالی است به فارسی یا عربی که عمدتاً توسط فقهای معاصر نگارش یافته. بخش دوم شامل 21 گفتار یا مصاحبه یا استفتاء از علمای مختلف درباره مصادیق و مسایل غنا است و بخش سوم به کتابشناسی غنا و چکیدهای توصیفی از محتوای منابع شناسایی شده اختصاص یافته است.
کاربر گرامی توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظر شما در رابطه با همین مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که در این رابطه سوالی دارید و یا نیازمند مشاوره هستید از طریق تماس تلفنی و یا بخش مشاوره اقدام نمایید.
نام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
نظر
کد امنیتی
شما هم می توانید گزیده انتخابی خود از کتاب را ثبت کنید.
نام و نام خانوادگی
عنوان
برگزیده
کد امنیتی
محصولات مرتبط
بازدیدهای اخیر شما