loader-img
loader-img-2
بعدی
بعدی بازگشت
بعدی بازگشت

باران حکمت: سوره حمد

ناشر دفتر نشر فرهنگ اسلامی

نویسنده محمدرضا رنجبر

سال نشر : 1388

تعداد صفحات : 117

خرید پیامکی این محصول
جهت خرید پیامکی این محصول، کد محصول، نام و نام خانوادگی، آدرس و کد پستی خود را به شماره زیر ارسال نمایید: کد محصول : 5552 10003022
25,000 22,500 تومان
افزودن به سبد سفارش

معرفی کتاب

تبیین تمثیلی مفاهیم سوره حمد در کتابی با عنوان «باران حکمت» نوشته محمدرضا رنجبر با ویراستاری غلامرضا امامی از سوی دفتر نشر فرهنگ اسلامی منتشر شد. این کتاب با استفاده تمثیلی از سخنان بزرگان دین و اندیشه به بیان مفاهیم عمیق قرآن کریم و فاصله گرفتن از سطحی نگری نسبت به استفاده از این کتاب آسمانی و آموزه های آن پرداخته است.

نویسنده این اثر می کوشد تفسیری کاربردی از سوره «حمد» را با توجه به زبان امروزی و در قالب حکایت هایی شیرین برای خواننده ملموس سازد تا دیگر به بهانه دشواری و تخصصی بودن مفاهیم و تفاسیر قرآنی از دعوت آسمانی فاصله نگیریم. این اثر با بیانی پندآموز و هدایت گر، انسان ها را به انجام کارهای نیکی که در قرآن کریم و به ویژه در سوره حمد به آن اشاره شده است، فرا می خواند و اندرزهایی را برای دوری جستن از گناهان زبانی، فکری، دیداری و ... یادآوری و بشارت بهشت را برای مومنان واقعی تکرار می کند.

در بخشی از معرفی این کتاب باران حکمت: سوره حمد آمده است: «قرآن باید توی سر قرار گیرد نه فقط روی سر. یک سبد سیب سرخ را اگر بر سرنهاده و در کوچه و بازار راه بیفتی، نه تنها نیرو و انرژی به تو نمی بخشد، بلکه رمق و توان تو را هم خواهد گرفت، اما اگر از میان آن همه سیب تنها یکی را قاچ زده و در دهان نهاده و مصرف کنی، تو را نیرو و نشاط می بخشد.
قرآن همان سبد سیب سرخ است که با تمام تأسف برخی از ما آن را در شب های قدر بر سر گرفته و احترام می کنیم، بی آن که حتی آیه ای در جان و وجودمان جاری شود و یا در زندگی خود به کار بندیم. جان من! قرآن باید توی سر قرار گیرد نه فقط روی سر و باید در دل و جان ما جای گیرد نه فقط بر زبان.»

از بخش های گوناگون کتاب باران حکمت: سوره حمد می توان به عنوان هایی نظیر «دیو بگریزد از آن قوم که قرآن خواند»، «ما باید با قرآن زندگی کنیم نه بازی»، «کسی که اهل قرآن است، انگار به گرد خود دیواری کشیده باشد»، «خدایا عاشقم عاشق ترم کن»، «در مقام رضا باش و از قضا مگریز»، «این گدا بین که چه شایسته انعام افتاد!»، «تو هرگز رسیدی به فریاد کس» و «سوره حمد را مادر قرآن می نامند، چون حرف های مادر و کلیدی در آن آمده است» اشاره کرد.
کاربر گرامی توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظر شما در رابطه با همین مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که در این رابطه سوالی دارید و یا نیازمند مشاوره هستید از طریق تماس تلفنی و یا بخش مشاوره اقدام نمایید.
نام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
نظر
کد امنیتی
شما هم می توانید گزیده انتخابی خود از کتاب را ثبت کنید.
نام و نام خانوادگی
عنوان
برگزیده
کد امنیتی
محصولات مرتبط
اخبار مرتبط
بازدیدهای اخیر شما