loader-img
loader-img-2
بعدی
بعدی بازگشت
بعدی بازگشت

آدم فروش

ناشر ستاک

نویسنده پائول بیتی

مترجم سید سعید کلاتی

سال نشر : 1396

تعداد صفحات : 324

خرید پیامکی این محصول
جهت خرید پیامکی این محصول، کد محصول، نام و نام خانوادگی، آدرس و کد پستی خود را به شماره زیر ارسال نمایید: کد محصول : 62171 10003022
احتمال تاخیر در تهیه
39,000 تومان
افزودن به سبد سفارش

معرفی کتاب

پائول بیتی با کتاب آدم فروش برنده جایزه بوکر ۲۰۱۶ شد تا اولین نویسنده آمریکایی باشد که موفق به کسب این جایزه شده است. کمدی و طنزی که بیتی برای روایت داستانش درباره ی مسئله ی هویت نژادی و بی عدالتی ها ابداع کرده است نظر تمامی داورهای این جایزه را به خود جلب کرده و از بین شش کتاب راه یافته به لیست نهایی این رقابت؛ آدم فروش را برگزیده اعلام کردند. این چهارمین رمان بیتی است و انگیزه اصلی خود برای نوشتن آن را ورشکستگی اش مطرح کرده است.

بیتی اذعان داشته است که نوشتن این کتاب برایش کار سخت و طاقت فرسایی بوده است و پیش بینی کرده است که این کتاب برای خوانندگان نیز کتاب سخت خوانی خواهد بود. همانطور که در ابتدا مطرح شد این کتاب کمدی و طنز است در حالی که موضوعی که به آن می پردازد یک موضوع دردناک و تراژیکی است. برده داری و پس از آن عدم وجود حقوق برابر در مورد سیاه پوست های آمریکایی موضوع اصلی کتاب است.

شخصیت اصلی کتاب که نام کوچکش در کتاب عنوان نمی شود و فقط با نام مستعار “بن بن” خوانده می شودیک آمریکایی آفریقایی تبار است. داستان با گفتگویی از مقدمه کتاب مرد نامرئی رالف الیسون آغاز می شود؛ من یک مرد نامرئی هستم،.. این آغاز سخنانی است که قهرمان داستان در دادگاه برای دفاع از خودش مطرح می کند. جرم او آن طور که خودش توضیح می دهد این است که واژه نژادپرستی را در جایی که در دوران پس از نژادپرستی به سر می برد زمزمه کرده است.

این شخصیت در حومه لس آنجلس زندگی می کند و در واقع سیاه پوستی را به بردگی گرفته است و سیستم حمل و نقل عمومی و مدارس سفیدپوستان را از سیاه پوستان در شهر خود مجزا کرده است. بیان کردن این مسائل در آمریکایی که دیگر دوران برده داری و نژادپرستی را پشت سر گذاشته است در نوع خود جالب است. اما بیتی معتقد است این تاریخ و هویت آمریکا است. قهرمان داستان می گوید: این مشکل با تاریخ وجود دارد، ما دوست داریم فکر کنیم تاریخ مثل کتابی است که آن را ورق می زنی و از آن می گذری ولی در واقع تاریخ کاغذ نیست، خاطره است و خاطره زمان است، احساسات است، آهنگ است. تاریخ چیزی است که با ما می ماند.

اولین یکشنبۀ بعد از نصب آن تابلوی کنار جاده ای می خواستم که برنامه ام برای احیای شهر دیکنز را رسماً اعلام کنم و برای این کار هیچ جایی بهتر از جلسه بعدی انجمن روشنفکران دام دام دونات، نزدیک ترین نهاد مشابه ما به یک دولت منتخب، نبود.

یکی از طعنه های غم انگیز زندگی آفریقایی-آمریکایی این است که هر تجمع اجتماعی ناکارآمدِ مبتذلی یک «فعالیت» خوانده می شود. و فعالیت های سیاه ها هرگز به موقع شروع نمی شود، بنابراین نمی توان بدون یک بار از دست دادن این رویداد، به طورکلی فهمید که چقدر دیر رسیدن به جلسه، باکلاس است من که نمی خواستم تا آخر جلسه و موقع خواندن صورت جلسه صبر کنم، تا وقت بین دو نیمۀ بازی ریدرز منتظر ماندم و چیزی نگفتم. از زمان مرگ پدرم به بعد، انجمن روشنفکران دام دام دونات به گروهی از سیاه های ستاره زده ی طبقه متوسط که بیرون از شهر زندگی می کردند و دانشگاهیانی که هر دو ماه یک بار برای ستایش و مدح فوی چشایرِ شبه مشهور سر و کله شان پیدا می شد، تبدیل شده بود.
کاربر گرامی توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظر شما در رابطه با همین مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که در این رابطه سوالی دارید و یا نیازمند مشاوره هستید از طریق تماس تلفنی و یا بخش مشاوره اقدام نمایید.
نام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
نظر
کد امنیتی
شما هم می توانید گزیده انتخابی خود از کتاب را ثبت کنید.
نام و نام خانوادگی
عنوان
برگزیده
کد امنیتی
محصولات مرتبط
بازدیدهای اخیر شما