loader-img
loader-img-2
بعدی
بعدی بازگشت
بعدی بازگشت

جمهوری آذربایجان؛ 23 سال تکاپو برای دولت و ملت سازی

ناشر موسسه مطالعات تاریخ معاصر ایران

نویسنده حسین احمدی

سال نشر : 1394

تعداد صفحات : 373

خرید پیامکی این محصول
جهت خرید پیامکی این محصول، کد محصول، نام و نام خانوادگی، آدرس و کد پستی خود را به شماره زیر ارسال نمایید: کد محصول : 63701 10003022
130,000 تومان
افزودن به سبد سفارش

معرفی کتاب

کتاب جمهوری آذربایجان؛ 23 سال تکاپو برای دولت و ملت سازی، نوشته حسین احمدی است و در انتشارات موسسه مطالعات تاریخ معاصر ایران منتشر شده است.

کتاب جمهوری آذربایجان؛ 23 سال تکاپو برای دولت و ملت سازی، مربوط به سیاست های اصلی کشور جمهوری آذربایجان و جهت گیری های کلی سیاست داخلی و خارجی باکو در حوزه های مختلف اجتماعی، اقتصادی، دینی و ... در دوران 23 ساله ی پسا شوروی تا به امروز است، سیاست گذاری ها و مسیر طی شده ای که اقدامات ضد اسلامی و ضد ایرانی و مواردی چون تاریخ سازی، مسخ هویت دینی و ملی مردمان این سرزمین، عدم آزادی بیان، استبداد داخلی و سوء استفاده های شخصی از ثروت ملی توسط طبقه اشراف حاکمیتی و خاندان الهام علی اف و مسائلی از این دست جزء لا ینفک آن بوده و مهمترین سر فصل های کتاب نیز بدان اشاره دارد.

قلمرو جغرافیایی بزرگ قفقاز بعنوان بخشی از خاک ایران، در عصر قاجار بموجب عهدنامه گلستان و ترکمنچای به روسیه تزاری(پادشاهی) الحاق شد، پس از فروپاشی روسیه تزاری با انقلاب بلشویکی روسیه، جمهوری آذربایجان کنونی که تا آن زمان بخشی از قفقاز بود برای اولین بار مستقل شد و با نام آذربایجان قفقاز در قالب کشوری جدید تاسیس شد (استقلال اول). کشور تازه تاسیس روابط نزدیکی با انگلستان رغم زد و حساسیت عثمانی ها (متحد روس ها) را بر انگیخت که باعث حمله نظامی عثمانی ها به آذربایجان قفقاز و فتح آن شد و بموجب پیمانی با روسیه بخشی از مناطق غرب آذربایجان به خاک عثمانی (ترکیه) الحاق شد

و جمهوری آذربایجان قفقاز با پیوستن اجباری به شوروی عنوان جدید آذربایجان شوروی را بر خود برگزید، با فروپاشی شوروی، این کشور تازه تاسیس بار دیگر عنوان جمهوری آذربایجان را بر خود برگزید و استقلال یافت (استقلال دوم). از آن تاریخ تاکنون رهبران دیکتاتور جمهوری آذربایجان با اتخاذ سیاست هایی که کوچکترین اشتراکی با پیشینه فرهنگی و دینی مردم این دیار ندارد با اتخاذ و تصویب قوانینی که مقابله و دشمنی با جمهوری اسلامی ایران، مضامین دینی و ریشه های فرهنگی مردم آذربایجان در آن مشهود است به اداره ی کشور پرداخته اند.

مولف حسین احمدی سعی کرده با تکیه بر منابع و اسناد معتبر تاریخی، به تحلیل نقادانه سیر دولت سازی و ملت سازی در جمهوری آذربایجان پسا شوروی بپردازد و سیاست های کلی جریان حاکمیت در این کشور را برای مخاطب آشکار سازد.
کاربر گرامی توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظر شما در رابطه با همین مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که در این رابطه سوالی دارید و یا نیازمند مشاوره هستید از طریق تماس تلفنی و یا بخش مشاوره اقدام نمایید.
نام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
نظر
کد امنیتی
شما هم می توانید گزیده انتخابی خود از کتاب را ثبت کنید.
نام و نام خانوادگی
عنوان
برگزیده
کد امنیتی
محصولات مرتبط
بازدیدهای اخیر شما