ناموجود
این کالا فعلا موجود نیست اما می‌توانید زنگوله را بزنید تا به محض موجود شدن، به شما خبر دهیم.
موجود شد باخبرم کن

غدیر در امواج 4 (چهارده قرن با غدیر)

دسته بندی: امام علی و غدیر

ناشر: دلیل ما

نویسنده: محمدباقر انصاری

سال نشر: 1386

تعداد صفحات: 240

فروش پیامکی این محصول
معرفی کتاب
مشخصات
نظرات کاربران
بریده های انتخابی شما

معرفی کتاب

این کتاب ارزشمند را در صفحه کتاب‌ها و مناسبت‌ها به تفصیل معرفی نمودیم اینک جهت آشنایی بیشتر با نوع نگارش و نگاه نویسنده به اثرات به جای مانده از غدیر، به عباراتی از آن اشاره می‌نماییم:

دشمنان غدیر آن چنان سرعت به خرج دادند که در یک چشم به هم زدنِ هفتاد روزه، با لشکر عظیمی بر درِ خانة صاحب غدیر ریختند و آن را به آتش کشیدند و با ضرب و شتم وارد خانه شدند و پیشگامان دفاع از غدیر یعنی فاطمه و محسن(علیهما السلام) را به شهادت رسانیدند. آن‌گاه طناب بر گردن صاحب غدیر افکندند و با این قتل عامِ غدیریان، به خیال خام خود فاتحه غدیر را خواندند.

معاویه این سگ بچه سقیفه که اکنون بزرگ شده و چنگال‌های تیز و دندان‌های درنده‌اش کارسازتر بود در طول بیست سال مذبح بزرگی برای غدیر آماده کرد و هزاران نفر از غدیریان را در آن سر برید... تا برای کربلا قوی‌تر شوند، و شدند.

امام صادق(علیه السلام) مذبح کربلا را از بازوی سیاه سقیفه می‌داند و می‌فرماید:

«اِذا کُتِبَ الْکِتابُ قُتِلَ الْحُسَیْنُ عَلَیْهِ السَّلامُ»

هنگامی که پیمان ]سقیفه[ امضا شد امام حسین(علیه السلام) به شهادت رسید.

غدیر از همان روز کربلا حیات حقیقی خود را آغاز کرد و بعد از پنجاه سال برگ جدیدی از تاریخ خود را ورق زد. با شهادت امام حسین(علیه السلام) برای بار دوم آوازه غدیر تا دورترین نقاط دنیا رفت و حتی کفار و مشرکین سرفرازی غدیر را آفرین گفتند.

پرونده علمی غدیر تاکنون در دوران بی‌وقفة هزار و چهارصد ساله‌ای... به اجرا در آمده است.

ابر مردانی همچون سلمان و ابوذر و مقداد به عنوان شاهدان صدیق غدیر، و علمای وارسته‌ای در مجالس بحث و مناظره، و مؤلفان زبردستی در کتاب‌ها، و واعظان بسیاری بر فراز منبرها و نیز خدمتگزارانی در آحاد جامعه، وظیفه حراست و دفاع از این آرمان بزرگ اسلام را به دوش کشیده‌اند.

امروزه دامنه احتجاجات از کتاب‌ها و جلسات بالاتر رفته و در کنفرانس‌ها به صورت برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی و حتی در اینترنت مطرح شده است.

نمونه هایی از این احتجاجات و اتمام حجت‌ها که بخشی از صدها هزار مورد آن است در بخش‌های مختلف این کتاب تقدیم می‌شود.

اطلاعات کتاب

  • زبان کتاب: فارسی
  • سال نشر: 1386
  • چاپ جاری: 6
  • شمارگان: 1000
  • نوع جلد: جلد نرم
  • قطع: وزیری
  • تعداد صفحات: 240
  • ناشر: دلیل ما
  • نویسنده: محمدباقر انصاری

برای ارسال دیدگاه لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام

برای ثبت بریده ای از کتاب لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام