loader-img
loader-img-2
بعدی
بعدی بازگشت
بعدی بازگشت

استراتژی تغییر حکومت در تفکر امام خمینی (ره)

ناشر ظهور دانایی

نویسنده ابوالفضل توکلی بینا

سال نشر : 1397

تعداد صفحات : 238

هم اکنون غیرقابل سفارش!

معرفی کتاب

موضوع این کتاب، استراتژی تغییر حکومت در تفکر امام (ره) است،

پژوهش حاضر با طرح سؤلاتی ویژگی‌های اصلی فرآیند تغییر حکومت در تفکر امام خمینی(ره) را بیان می‌کند و همچنین با دیدگاه‌های چندلر، پورتر، جیمز، براینکویین، ایچ ایگورانسف را مطرح می‌سازد.

نویسنده در این کتاب سعی داشته با بهره‌مندی از روش تحقیق اکتشافی و تاریخی مطالعه خود را به انجام رسانیده و مخاطبین را به درک کاملی از استراتژی‌ها و مهارت‌ های خارق‌العاده امام خمینی (ره) در این دگرگونی عظیم «تغییر حکومت» برساند.

لذا این کتاب ابتدا با طرح مقدمه پژوهش و آنگاه در فصل اول، کلیاتی از پژوهش مطرح می‌شود و در فصل دوم، مروری بر زندگینامه امام خمینی(ره)، فصل سوم؛ روند رویدادهای قبل و بعد از انقلاب و در فصل چهارم آن پیشینه کتاب را مورد بررسی قرار داده است. در فصل پنجم، روش تحقیق با استفاده از روش کتابخانه‌ای و تحلیل محتوای صورت گرفته و نوع مطالعه آن اکتشافی- توصیفی است. در فصل ششم، که عمده مطالب را شامل می‌شود به تحلیل یافته‌ها در استراتژی تغییر حکومت در تفکر امام خمینی(ره) پرداخته و همچنین به پرسش‌های کتاب پاسخ می‌دهد، قابل ذکر است که مؤلفه اساسی کتاب، خدامحوری است و مؤلفه‌های فرعی کتاب را ادای تکلیف و مردم‌داری، عدم سازش با باطل و حمایت از مستضعفین و محرمین تشکیل می‌دهد که عملکرد و بیانات حضرت امام(ره) مربوط به هر کدام به صورت الگوهای رفتاری بیان گردیده است. فصل هفتم، به بحث و نتیجه گیری پیرامون یافته‌های کتاب می‌پردازد،

در پایان نیز پیشنهاداتی مطرح شده که کتاب حاضر می‌تواند به عنوان نگرش تازه در مطالعات آینده محققین و نویسندگان مورد بررسی و منشأ اثر قرار گیرد.
کاربر گرامی توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظر شما در رابطه با همین مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که در این رابطه سوالی دارید و یا نیازمند مشاوره هستید از طریق تماس تلفنی و یا بخش مشاوره اقدام نمایید.
نام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
نظر
کد امنیتی
شما هم می توانید گزیده انتخابی خود از کتاب را ثبت کنید.
نام و نام خانوادگی
عنوان
برگزیده
کد امنیتی
محصولات مرتبط
بازدیدهای اخیر شما