loader-img
loader-img-2
بعدی
بعدی بازگشت
بعدی بازگشت

پروانه؛ یک بازی جذاب و با داستانی پر از استعاره

پروانه، بزرگترین و با کیفیت‎ترین پروژه ساخت بازی در ایران است که هفته گذشته به بازار عرضه شد تا خود را به محک ذائقه و پسند مخاطب ایرانی قرار دهد. اما نکته حائز اهمیت در ساخت و پرداخت بازی جذاب و با کیفیت پروانه، تلاش شبانه روزی تیمی 35 نفره از جوانان ایرانی در حدود 2 سال برای تولید این بازی بوده است.

دوشنبه 24 شهریور 1393

بازی رایانه‎ای پروانه که لقب با کیفیت‎ترین و بزرگترین پروژه ساخت بازی در ایران و خاورمیانه را به خود اختصاص داده توسط اعضای استودیو beardedbird و با تهیه کنندگی موسسه کاظمیون تولید و به بازار عرضه شده و به اذعان کارشناسان حوزه فناوری نرم افزار، توانسته در عرصه سخت و پیچیده‎ی بازی‎سازی مرزهای دانش و فناوری ساخت بازی رایانه‎ای در ایران و منطقه را جابجا کرده و اثری جدید خلق کند.

این بازی ساخت ایران، از ویژگی های منحصر به فردی در گرافیک و داستان  برخوردار است. فضاسازی‎های پر نشاط و جذاب و داستانی پر از استعاره و ایهام که متناسب با ذائقه مخاطب بومی طراحی شده از ویژگی‎های مهم این بازی است که علاوه بر ایجاد سرگرمی، اثرات تربیتی و فرهنگی متعددی در حوزه های مربوط به سبک زندگی و توجه و احترام به خانواده بر روی مخاطب کودک و نوجوان خواهد داشت.

سبک این بازی اکشن ماجرایی بوده و دارای خط داستانی قوی و منسجم و کات سین سه بعدی است. دوربین در این بازی دارای زاویه 45 درجه بوده که مانع محو شدن کامل در فضای بازی و غافل شدن از فضای اطراف می­شود. مخاطب در طول بازی علاوه بر روند اصلی داستان، می تواند در دنیای بازی گشت و گذار کرده و ماموریت های فرعی را هم انجام دهد که هر کدام از این ماموریت ها دارای داستان مجزا هستند، همچنین انجام این ماموریت ها علاوه بر افزودن تنوع به بازی، آیتم های مخصوصی را هم به مخاطب می دهد.

 شخصیت اصلی بازی پسری جوان به نام «فادیا» است. وظیفه ی او مبارزه با موجوداتی به نام خزدک ها است که دنیا را به تباهی کشانده اند. روند بازی در شهری به نام «ناریا» اتفاق می افتد که دارای بخش های متنوعی است و مخاطب می تواند به بخش های این شهر به صورت آزادانه دسترسی داشته باشد.

علی منصوری مدیرعامل موسسه فرهنگی هنری نشر اندیشه کاظمیون درباره این بازی رایانه ای می‎گوید: اول اینکه سعی کردیم به معنای واقعی بازی و سرگرمی خلق کنیم و این به شیوه ای باشد که برای بچه ها لذت آفرین باشد. این بازی باید به شیوه ای طراحی می شد که بتواند شخصیت بچه ها را همزمان ارتقا دهد. رویکرد دوم ما از طراحی این بازی این بود که می خواستیم با فطرت پاک بچه ها ارتباط برقرار کنیم و سعی کردیم فضای سیاه و تیره و تاریک در ساخت این بازی نداشته باشیم و تمام فضاها به نظر شاد و دوست داشتنی است. رویکرد سوم نیز این بود که از جذابیت هایی که حس هیجان سرعت عمل و موفقیت را در بچه ها به وجود می آورد استفاده کردیم.

وی درباره عرضه بین المللی بازی نیز می‎گوید: بازی حتما عرضه بین المللی خواهد داشت و این مسئله از قبل برای آن طراحی شده است. همچنین ما دو بازی اندرویدی کاملا مرتبط با این بازی عرضه خواهیم کرد.

 این بازی با سبک هنری خاص و معماری ویژه خود توانایی رقابت با بازی های روز دنیا را دارد. گرافیک منحصر به فرد بازی، فانتزی است و بگونه ای طراحی شده که قشر وسیعی از مخاطبان را به خود جذب می کند.

تهیه کنندگان این بازی رایانه‎ای معتقدند، پروانه بازی‎ای برای خانواده است و طوری طراحی شده  که هر پدر و مادر ایرانی می‎توانند با تهیه آن ساعاتی جذاب و آموزنده به دور از روش های کلیشه‎ای و رسمی برای فرزندان خود فراهم نمایند.

توجه به داستان بازی البته سبب نشده تیم بازی ساز از جذابیت های بصری و هیجان‎های مورد نیاز در یک بازی موفق چشم پوشی کنند و پروانه در این خصوص نیز حرف های زیادی برای گفتن دارد.

کاربر گرامی توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظر شما در رابطه با همین مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که در این رابطه سوالی دارید و یا نیازمند مشاوره هستید از طریق تماس تلفنی و یا بخش مشاوره اقدام نمایید.
نام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
نظر
کد امنیتی
اخبار مرتبط
محصولات مرتبط