loader-img
loader-img-2
بعدی
بعدی بازگشت
بعدی بازگشت

حاج اسماعیل دولابی و رمضان

ایام مبارک رجب به سرعت می‌گذرد و یادآوری حدیث ملک داعی و پیام حضرت دوست گ

سه‌شنبه 26 مرداد 1389

تقویم‌ها ورق می‌خورد و روزهای رحمت از پی هم می‌گذرند و دوباره فصل مهمانی خدا با باران رحمت شب قدر و عطر دل‌انگیز سحرگاهانش آغاز می‌شود، حالا دیگر قدر لحظه‌ها را بهتر می‌دانی که رمضان یافتن قدر گمشده همین لحظه‌هاست برای آشتی.

 عارف واصل مرحوم حاج میرزا محمد اسماعیل دولابی در جلد سوم کتاب "طوبای محبت" توصیه‌هایی برای درک قدر لحظات ماه مبارک رمضان دارد که بخشی از آن را با هم می‌خوانیم:

"شب‌های ماه رمضان است، اغلب شما جوان هستید. وضو بگیرید. نماز بخوانید. کم حرف بزنید. کم قصه بگویید. این چیزهایی که در تلویزیون نشان می‌دهند برای تفریح است یا برای بچه‌ها. شما که روزه دارید کمتر این و آن را گوش دهید. کمی به کارهایتان برسید. نیم ساعت یا یک ساعت بعد از نماز در سجاده بنشینید و خدا را یاد کنید. افطار که کردید، بدنتان که آرام گرفت، به دعایی، به ثنایی یک دقیقه خدا را یاد کنید. با خودتان خلوت کنید. به قرآن نگاه کنید. با اینکه اصلا ساکت بنشینید. این خیلی قیمتی است. آدم افطار حقیقی را با خدا می‌کند. افطار حقیقی که خوردن نیست. ابعث حیا، آن افطار است.

نماز پیامبر(ص) است. روزه علی(ع) است. افطار خداست. از افطار بالاتر هم چیزی نیست. علی(ع) روزه است؛ یعنی هر که علی(ع) را قبول کند در دنیا کم حرف می‌زند، آلوده نمی‌شود. ذکر دنیا را کم می‌کند ادعایش از بین می‌رود. هر که پیغمبر را نگاه کند نماز خوانده است. ذکر خدا می‌گوید، دعا می‌کند، صلوات می‌فرستد . همینطور می‌آید جلو تا خدا را ملاقات می‌کند و می‌گوید اشهد، خدا را دیدم. اشهد ان لا اله الا الله می‌گوید و بالا می‌رود.

کاربر گرامی توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظر شما در رابطه با همین مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که در این رابطه سوالی دارید و یا نیازمند مشاوره هستید از طریق تماس تلفنی و یا بخش مشاوره اقدام نمایید.
نام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
نظر
کد امنیتی
اخبار مرتبط
محصولات مرتبط