1. خانه
  2. مطالب
  3. سبک زندگی
  4. معجزه ای از انقلاب اسلامی | معرفی کتاب « تندتر از عقربه ها حرکت کن »
معجزه ای از انقلاب اسلامی | معرفی کتاب « تندتر از عقربه ها حرکت کن »

معجزه ای از انقلاب اسلامی | معرفی کتاب « تندتر از عقربه ها حرکت کن »

بهزاد دانشگر در این کتاب سعی کرده است با قلمی روان و ساده، مسیری مقدس را روایت کند؛ روایت حرکتی که در جامعۀ افسرده و بی‌حرکت امروز ما کیمیاست، و توانسته است لاقل در منِ خواننده حسّ غرور و انگیزه‌‌ای برای منفعل نبودن ایجاد کند و چون کتابی دینی، اعتقاداتم را به حضور خدا در لحظه لحظۀ زندگی‌ام بیشتر کند و به این باور برساندم که اگر کارها را به خدا بسپارم و به وظیفه‌ام جامۀ عمل بپوشانم، بقیه‌اش درست می‌شود؛ مهم توکل است و اعتماد...
سبک زندگی 1400/6/16 4 دقیقه زمان مطالعه 2

سنتی در کشورمان از سال 1378 توسط رهبر انقلاب شکل گرفت؛ بدین صورت که پس از بررسی اطلاعات و گزارش‌هایی که از سراسر کشور دریافت می‌کردند و برخی پارامترهای اجتماعی، فرهنگی و دینی، توجه مردم را به ارزشی خاص و یا در مقابله با مشکلی خاص، با نام‌گذاری آن سال جلب‌ می‌‌نمودند.

نزدیک به یک دهه است که این نام‌گذاری حول محور «اقتصاد» می‌چرخد و از سال 1390 که سال «جهاد اقتصادی» نام گرفت آغاز شده است. هیچ حرکت اقتصادی و خصوصاً جهادگونه در منظومۀ معرفتی و دینی نمی‌تواند موفق باشد مگر آن‌که خاستگاه، مسیر و مقصد آن خدایی باشد: «وَ الَّذینَ جَاهَدُوا فِینَا لَنَهدِیَنَّهُم سُبُلَنا»؛ کسانی که در راه خدا تلاش کنند، خدا راه راست را به آن‌ها می‌نمایاند.

این توسعه و قدم در صورتی ثمربخش است که ابتدا باید ساختار ذهنی مردم به سمتی هدایت شود که از آن به اصلاح تفکرات فردی و جمعی یاد می‌شود. وقتی در اجتماع، ملاک مرغوب بودن یک کالا «خارجی بودن» آن باشد، حرکتی صورت نخواهد گرفت.

برای داشتن جامعۀ مستقل باید هریک از اعضای اجتماع پیش از آن‌که بخواهند مطالبات خود را از اجتماع طلب کنند، باید ببینند که خود در این راستا، چه گام‌هایی برداشته‌اند.

یکی از این سردارهای اقتصادی و معجزه‌های انقلاب اسلامی «نوید نجات‌بخش» است؛ فردی که با باورهای دینی و آرمان‌های انقلابی و جهادی گام برمی‌دارد و به جایی رسیده است که از دید بسیاری نشدنی بوده است؛ جایی ایستاده است که حرفی برای گفتن در دنیا دارد؛ رقیب قطب‌های صنعتی دنیاست.

کتاب در 304 صفحه و 21 فصل، با ظاهر و جلدی مناسبِ مطالبش، توسط نشر معارف به چاپ رسیده است. اگرچه کتاب در سال 1395 آمادۀ چاپ بوده، اما به دلیل نگرانی نوید نجات‌بخش از بت‌سازی و برجسته کردن او، توفیق چاپ نیافته است.

کتاب حول محور و شخصیت نوید نجات‌بخش، مدیر شرکت «بهیار صنعت» و مؤسس شرکت دانش‌بنیان تولیدی است که از راه پرفرازونشیبش در ساخت و تولید دستگاه‌های پزشکی سخن می‌گوید.

کتاب « تندتر از عقربه‌ها حرکت کن » روایت حرکتی است به سوی اتفاقی بزرگ برای شکستن حباب غرب؛ روایتی است برای خواستن و توانستن؛ روایت باورهای نوید نجات‌بخش به قلم «بهزاد دانشگر» است.

بهزاد دانشگر در این کتاب سعی کرده است با قلمی روان و ساده، مسیری مقدس را روایت کند؛ روایت حرکتی که در جامعۀ افسرده و بی‌حرکت امروز ما کیمیاست، و توانسته است لاقل در منِ خواننده حسّ غرور و انگیزه‌‌ای برای منفعل نبودن ایجاد کند و چون کتابی دینی، اعتقاداتم را به حضور خدا در لحظه لحظۀ زندگی‌ام بیشتر کند و به این باور برساندم که اگر کارها را به خدا بسپارم و به وظیفه‌ام جامۀ عمل بپوشانم، بقیه‌اش درست می‌شود؛ مهم توکل است و اعتماد.

هر صفحه ترغیبت می‌کند به خواندن؛ این‌که فردی از دل همین اجتماع، در همین شرایط فعلی که پر است از سوء عملکرد مسئولین و مدیرها و... و دست‌اندازهایی برای تولید و حمایت ملی، با تلاشی بی‌وقفه و خستگی‌ناپذیر، برانکارد و چراغ اتاق عمل و دستگاه سی‌تی‌اسکن و... می‌سازد؛ راحتی را بر خود حرام کرده تا به باورهایش عمل کند، نه برای سود بیشتر، بلکه برای آن‌که باور دارد مسئولیت دارد و وظیفه‌اش امروز نجات مملکت است‌؛ می‌خواهد برای مردمش زندگی راحت‌تری فراهم کند، ایران را در دنیا سربلند کند، باعث شود ایران آبادتر شود تا مردمش برسند به امور معنوی‌شان.

کتاب، روایت مردی است که به واقع مؤمن است؛ نه از آن دسته که به سختی عمل می‌کنند و یک روز هم قیدش را می‌زنند و صدبرابر بدتر ولنگارتر می‌شوند، همه‌اش در حال شعار دادن هستند که کار خدایی این‌طور است، آن‌طور است، جبهه آن‌طور بوده، شهدا آن مدلی بوده‌اند، اما وقتش که برسد بخاری و کولر و غذایشان درست نباشد، نمی‌توانند کار کنند، همه‌چیز باید فراهم باشد، حال اگر فراهم بود، یک صلوات می‌فرستند و یک جمله از اقتصاد مقاومتی می‌گویند و گمان می‌کنند کار انقلابی و جهادی انجام می‌دهند، اما اگر کار سخت شد لنگ می‌زنند!

این‌جاست که فرق حزب‌اللهیِ واقعی با آدمی که می‌خواهد با یک رساله بهشت برود مشخص می‌شود. شیرموز و کت و شلوار و کار جهادی با هم جور درنمی‌آید؛ باید از یک جایی زد تا به یک خواستۀ مهم رسید. این‌جاست که کار می‌شود عبادت. نوید نجات‌بخش باورش این است که به این‌جا رسیده است.

کتاب، روایت حرکتی است جهادی که به خاطر مردم است؛ حرکتی به سوی موفقیت که جدا از مردم نیست، به قیمتِ گذشتن و لِه کردن دیگران نیست، با کپی و تقلید و رشوه و رانت به دست نیامده؛ حاصلِ توکل و باور قلبی است که با عمل به وظیفه و راه را درست رفتن و خدا را در همه‌حال در نظر گرفتن، به دست آمده است.

کتاب، روایت بسیار خوبی است برای مقابله با جریان تحریف؛ جریانی که با سرسپردگی به حامیان خارجی و تبعیت از رسانه‌های معاند، با عملیات روانی سعی دارند موجی از ناامیدی و یأس ایجاد کنند تا مشکلات کشور را چندبرابر نشان دهند و مردم را به این باور برسانند که بدون اتکا به غرب نمی‌شود پیشرفت کرد؛ اما نوید نجات‌بخش در همین کشور تنفس کرده است، رشد کرده است، جلو رفته و حرفی برای گفتن در دنیا دارد؛ توانسته است روبه‌روی استکبار بایستد و با اتکا بر باورهایش بدون انتظار از مسئول و وزیر و...، تنها به وظیفه‌اش درست عمل کرده، کارش را به بهترین شکل انجام داده و خودش را به ارادۀ الهی سپرده است. این کیمیای قرن ماست.

خواندن کتاب را برای جوانان و مسئولین بسیار ضروری و لازم می‌دانم، تا با اعتماد به هم، مسیری درست جهت آبادانی مملکتمان برداریم که مطمئناً به سرانجام هم خواهد رسید.

نظرات

کیاوش اسدنژاد
باسلام و احترام کیاوش اسدنژاد از مخاطبین سایت شما هستم. حدود سه ماه پیش ذیل معرفی کتاب تندتر از عقربه ها حرکت کن، اظهارات تند و تیزی علیه معرفی کتاب ابراز کردم که پس از مطالعه کتاب متوجه شدم زود قضاوت کردم و ادبیاتم دور از ادب و توهین آمیز بود. در واقع بسیاری از عبارات معرفی کتاب برگرفته از کتاب و اظهارات شخص آقای نوید نجات بخش بوده و از خواندن کتاب هم لذت بردم. این که فردی با دست خالی چه کارهای بزرگی کرده و خدمت بزرگی به بیماران کرده. کتاب را به پدرم دادم ، ایشان هم خواند و از وجود چنین انسان ها و الگوهای موفق و درخشانی لذت برد. خواستم صمیمانه از نویسنده معرفی کتاب خانم نسترن صمیمی پوزش بخواهم. ازتون تقاضامندم نظرم را از روی سایت پاک کنید. دلم نمی خواد اظهارات اشتباهم ماندگار بشه. نیازی هم نیست این نوشته عذرخواهی را منتشر کنید. از این که با نقد و بررسی کتاب ها در انتخاب کتاب های خوب کمک می کنید صمیمانه سپاسگزارم. توفیق روزافزون برای خانم صمیمی و مجموعه پاتوق کتاب فردا از خداوند منان مسئلت دارم. برادر کوچک شما، کیاوش اسدنژاد
مجله کتاب فردا
به نظر می رسد انتشار این دیدگاه، خودش الگو و درسی باشد برای تمام ما خوانندگان و مخاطبان کتاب که درباره هیچ کتابی و هیچ مطلبی، پیش داوری نکنیم و از آن مهم‌تر اگر اشتباهی مرتکب شدیم، بدون ترس اعتراف کنیم.
از شما بابت بزرگواری‌تان و عذرخواهی‌تان تشکر می‌کنیم.
کیاوش اسدنژاد
با سلام و احترام از نویسندگان و منتقدین مجله کتاب فردا در معرفی و نقد کتابها تشکر می کنم. اما بعضی عبارات و جملات در معرفی کتاب به نظرم جالب و مناسب نیست. مانند پاراگراف: "کتاب، روایت مردی است که به واقع مومن است .... .... صد برابر ولنگاتر می شوند... کار خدایی اینطور است، آنطور است، جبهه آن طور بوده، شهدا آن مدلی بودند و الخ. این پاراگراف کاملا نامناسب و اضافه و بی مورد است. ارتباط موفقیت یک فرد را با ولنگاری عده ای دیگر، شهدا و ... متوجه نمی شم.افرادی هستند که در حوزه ای متخصص و دانشمند هستند اما دین دار نیستند و تا حدودی هم ولنگار هستند. برای موفقیت در هر زمینه ای مثل ساخت تجهیزات پزشکی لزوما نیازی به الگو قرا دادن شهدا و قیاس هر فعل یا دستاورد و پیشرفتی با شهدا و دفاع مقدس نیست. اگرم شبیه سازی با کار شهدا بشه درست و بجا و بموقع و با ادبیات مناسب باشه. لازم نیست هر اراده، کار بزرگ و دستاوردی را به شهدا سنجاق کنیم. پاراگراف بعد هم نامناسب است و قیاس مع الفارق است، ربط دادن یک دستاورد با فرق بین یک آدم حزب اللهی و آدمی که قصد رفتن به بهشت با یک رساله دارد ... عبارت نامانوس دیگر: جور درنیامدن کار جهادی با شیرموز و کت و شلوار. شاید از نظر نویسنده محترم بشه با پیژامه و زیرپیراهنی رکابی و شیرموز کار جهادی انجام داد. اگرم شیرموز نشد با یه لیوان آب و پیژامه و زیرپیراهنی رکابی خالص بودن عمل جهادی و قربه الی الله بودنش بیشتر میشه. نویسنده خیلی راحت و عادی باید از کتاب حرف بزند، دست از گزافه گویی بردارد و بگوید داستان فردی است که با اراده ،پشتکار فراوان و با دست خالی، فعل " توانستن" را صرف کرده و مردم عادی هم می توانند با خواندن کتاب ازین جوان مومن الگو بگیرند. نیازی به ربط دادن به همه چیز نیست.
مجله کتاب فردا
ممنون از دقت نظرتان و نکاتی که فرمودید.

مطالب مرتبط

از فرشِ آمریکا تا عرش جبهه مقاومت با حسین شیخ‌الاسلام | معرفی کتاب «سفیر قدس»

از فرشِ آمریکا تا عرش جبهه مقاومت با حسین شیخ‌الاسلام | معرفی کتاب «سفیر قدس»

«مردم به همان چیزی که امام می‌خواست رأی دادند؛ نه به اسلامی که در ذهن فلان مرجع یا فلان شخصیت سیاسی بود. …

پیوند کووالانسی ازدواج | جستاری درباره کتاب «نیمه دیگرم»

پیوند کووالانسی ازدواج | جستاری درباره کتاب «نیمه دیگرم»

ازدواج یک پیوند کووالانسی است که زوجین باید با به اشتراک گذاشتن الکترون‌های خود، زندگی‌شان را در یک خط راست …

سنگی در تاریخ | نگاهی به رمان «سنگی که سهم من شد»

سنگی در تاریخ | نگاهی به رمان «سنگی که سهم من شد»

در اینجا با داستانی روبرو هستیم که نویسنده از لحاظ به کارگیری عناصر داستانی تا حدود زیادی موفق عمل کرده و به …

کليه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به موسسه کتاب فردا می باشد

توسعه و طراحی سایت توسط آلماتک

bookroom.ir - Copyright © 2007-2019 - All rights reserved