در کتاب موسیقی سنتی ایران، ردیفهای میرزا عبدالله (برومند) همراه با دستگاهها، آوازها، و ضربها به اهتمام «مهدی آذرسینا» گردآمده است. گردآورنده ابتدا به اختصار در باب مراحل انجام کار و چگونگی نغمهنگاری توضیح میدهد، سپس نتهای موسیقی را که اغلب برای ساز کمانچه تصنیف شده عرضه میکند.
مهدی آذرسینا نوشته است:
«گذشتن از صافی زمان و پرداخته شدن به دست دلشدگان چیرهدست موسیقی، این ردیف را چنان یکپارچگی و ایجاز فراهم آورده است که گویی اثر یک آهنگساز تواناست».
در روایتی هم که استاد برومند از این ردیف ارائه داد، جای تأمل است. به نظر میرسد که استاد در بازنگری به تدوین و انسجام گوشههای این ردیف و روانی جملهبندیهایش کوشش عاشقانهای داشته است.
مهدی ٱذرسینا تعلیم دیده در مکتب برومند تمام دستگاهها، ٱوازها و ضربیهای این روایت را با کمانچه نواخته است و نغمهنگاری کرده است. دیدن و شنیدن این اجرا، برای نوازندگان سازهای ٱرشهای، نینوازان و ٱوازخوانان مفید و ٱموزنده است.
در ویراست جدید افزونۀ صوتی جدیدی به کتاب اضافه شده است که با یک رمزینه پاسخ سریع (QR-Code) موجود در داخل کتاب و پشت جلد، میتوان تکنوازیهای استاد مهدی آذرسینا را به همراه نُت موجود در کتاب، شنید.