130,000
تومان
5 ٪
123,500
تومان
افزودن به سبد خرید

یک آمپول زن موحد

دسته بندی: نظام فکری و اعتقادی اسلام

ناشر: بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع)

نویسنده: سید علی اصغر علوی

سال نشر: 1401

تعداد صفحات: 206

1
فروش پیامکی این محصول
معرفی کتاب
گزیده کتاب
مشخصات
نظرات کاربران
بریده های انتخابی شما

معرفی کتاب

اگر آهن سوزن شود، در رگها خواهد رفت…

اگر معارف سنگین توحیدی معرفتی دین هم در قالبهای لطیف و ظریف مورد نیاز روز کار شود، در رگ و پی خواهد رفت؛ به راحتی یک آمپول در یک رگ و به لطف یک آمپول‌ زن موحد!

کتاب “یک آمپول زن موحد” به ما می‌گوید چگونه می‌توان با یک آمپول زدن نورانی تر شد!!!

گزیده کتاب

اسرارِ «توحیدی، معرفتیِ» پشت پرده اتاق تزریقات
چطور یک استاد در عرصه پزشکی می‌تواند دانشجویان یک کلاس را با یک جمله به‌جا تبدیل کند به انسان‌های متدین؟ آن هم نه فقط در تدریس رشته علوم دینی یا معارف بلکه در درس فیزیک و درس ریاضی، یا در هر درس دیگری؟ اتاق تزریقات چگونه به یک محیط سرشار از معنویت و توحید تبدیل خواهد شد؟

چطور در اتاق تزریقات باخداتر شویم؟
برای اینکه بتوان از فرصت‌ها بهره برد باید خود را آماده کرد. اتاق تزریقات یکی از این زمینه‌های پرفرصت است؛ به‌خصوص برای هرکسی که روزی روزگاری وارد این محیط شده‌ است! چه آمپول‌ زن بوده است، چه آمپول‌ خور! در لحظات شورانگیز (!) تزریق و در آن شرایط ویژه (!) هم می‌توان نکاتی را با هنرمندی و ظرافت از آموزه‌ها و معارف توحیدی انتقال داد که بیان همین مطالب در جای دیگر چنین اثری نخواهد داشت. باید فرصت را غنیمت شمرد.

پیش‌ از این، تتبع در آثار و مباحث علوم تشریح هم نگارنده را بر آن داشت تا با تدوین یک محتوای مناسب، بستری را برای استادان این رشته فراهم کند تا دغدغه‌مندان این عرصه به واسطه آن بتوانند با توجه و عنایت به محیط اتاق تشریح، نکاتی را به امید تأثیر بی‌نظیر بیان نمایند.

آمپول، وسیله‌ای شد تا معارفی از دین در رگ وجودمان تزریق شود و با یک نکته‌گویی به‌جا و با یک تک‌مضراب، تفکر دینی را در عمق دل جا دهد تا از یاد نرود.

و چه ظرفیت عجیبی دارد حکایت یک آمپول‌ زن موحد!

از اتاق تزریقات به خدا برسیم!

اطلاعات کتاب

برای ارسال دیدگاه لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام

برای ثبت بریده ای از کتاب لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام