60,000
تومان
10 ٪
54,000
تومان
افزودن به سبد خرید

خانه دار مبارز: خاطرات شفاهی اقدس حسینیان

زنان انقلاب 6

دسته بندی: خاطرات، زندگینامه و سفرنامه

ناشر: راه یار

نویسنده: مرضیه ذاکری

سال نشر: 1401

تعداد صفحات: 248

3
فروش پیامکی این محصول
معرفی کوتاه
معرفی کتاب
گزیده کتاب
مشخصات
نظرات کاربران
بریده های انتخابی شما

معرفی کوتاه

کتاب خانه دار مبارز، به کوشش زهرا احسن مقدم و مرضیه ذاکری، به بیان خاطرات شفاهی اقدس حسینیان از انقلاب اسلامی می پردازد که توسط نشر راه یار منتشر شده است.

معرفی کتاب

مبارزه، فعالیت‌های مخفیانه، تعقیب‌وگریز، زندان، شکنجه و... همیشه موضوعات جذاب و پرکششی در بیان تاریخ انقلاب اسلامی بوده‌‌اند و هستند. جذابیت، زمانی دوچندان می‌شود که بفهمیم قرار است یک زن آن را روایت کند.

کتاب خانه دار مبارز، به کوشش زهرا احسن مقدم و مرضیه ذاکری، به بیان خاطرات شفاهی اقدس حسینیان از انقلاب اسلامی می پردازد که توسط نشر راه یار منتشر شده است.

این کتاب بر اساس سیر زمانی مرتب شده است و چهار محور اصلی دارد که شامل ازدواج و ورود به تیم شهید فرودی، شرکت در راهپیمایی 17 دی ماه سال 1356 و دستگیری و زندانی شدن ، فعالیت‌ در جهاد سازندگی و زندگی روزمره‌ اقدس حسینیان است .

گزیده کتاب

زن تراز انقلاب اسلامی، می‌تواند زنی باشد در دل روستایی که با چند بچه قد‌ونیم‌قد، کنار تنور، برای جبهه‌ها نان می‌پزد.
می‌تواند زنی باشد که به‌خواست خدا فرزندی ندارد؛ اما عرصه تکلیف را رها نمی‌کند و با راه‌اندازی مکتب یا مدرسه‌ای، کمر به تربیت فرزندان جامعه پیرامونش می‌بندد.
می‌تواند دختر مجردی باشد که دست روزگار سرنوشتش را به‌گونه‌ای رقم زده است که در کنار پدر و مادر یا خواهر و برادر یا حتی عمو یا عمه‌اش زندگی می‌کند؛ اما بلاتکلیف، روزگار نمی‌گذراند و برحسب توانش کار‌های برزمین مانده را به دوش می‌کشد.
می‌تواند زنی باشد که در کنار همسرداری و تربیت فرزندان، خودش و جامعه‌اش را هم به خاطر دارد و....
تاریخ انقلاب ما پر است از این زنان، چراغی باید تا آن‌ها را در اطرافمان ببینیم.
خلأ خسارت‌بار این روایت را جریان‌های غرب‌زده و فمنیستی، به‌خوبی پُر می‌کنند و در فقدان روایت زنانِ به‌معنای واقعی کلمه «تاریخ‌ساز» انقلاب اسلامی، به ترویج الگو‌های غیربومی، بیگانه با سنت و آیین و فرهنگ غربی مشغولند.*****

جوان‌ تر از آن چیزی بود که تصور می‌ کردم و بسیار جدی. پیش‌بینی‌ام این بود که احتمالاً روزهای سختی با او خواهم داشت... برخورد خانم حسینیان در منزلش بسیار گرم و مهربانانه بود.

او خانمی خانه‌ دار بود و هیچ‌ گونه فعالیتی خارج از منزل نداشت؛ ولی ارتباطش را با جمع‌ های دوستانه از طریق فضای مجازی حفظ کرده‌ بود و حتی خودش مدیر گروهی بود.

تمام دغدغه‌ اش دختر و پسر مجردش بودند و بیماری‌ های سختی که با آن‌ها مبارزه می‌کرد؛ هرچند او خیلی راحت و با آرامشی عجیب درباره آن‌ها حرف می‌زد. هنوز هم مانند روزگار جوانی‌ اش عاشق مطالعه بود و علاقه‌ مند به رصد اخبار سیاسی.

حافظه‌ ای قوی داشت و جزئیات خوبی از اتفاقات در خاطرش مانده بود؛ اما محتاطانه حرف می‌زد و بسیار آگاهانه... دلیل نگرانی‌اش، نقطۀ اتصال این گروه در مقطعی با سازمان مجاهدین خلق بود...

در این کتاب، شهید فرودی فقط و فقط از زاویه نگاه اقدس حسینیان دیده شده است؛ چراکه این کتاب روایت زندگی و فعالیت‌ های اوست و شهید فرودی هم بخشی مهم و تأثیرگذار از آن به حساب می‌ آید. روایت خانم حسینیان از این بابت اهمیت دارد که روایت بخشی از تاریخ است: تاریخ مبارزات زنانه...

اطلاعات کتاب

برای ارسال دیدگاه لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام

برای ثبت بریده ای از کتاب لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام