۷۵٬۰۰۰
تومان
4 ٪
۷۱٬۳۰۰
تومان
افزودن به سبد خرید

سرگذشت استعمار 13: ماجرا هنوز تمام نشده

دسته بندی: کودکان و نوجوانان

ناشر: سوره مهر

نویسنده: مهدی میرکیایی

سال نشر: 1401

تعداد صفحات: 168

1
امتیاز
1
نفر
5 از 5
فروش پیامکی این محصول
معرفی کتاب
گزیده کتاب
مشخصات
نظرات کاربران
بریده های انتخابی شما

معرفی کتاب

کتاب «ماجرا هنوز تمام نشده» از پادشاهان دست نشانده‌ای نوشته است که انگلیس حکومت موروثی آنان را در عراق و سوریه تضمین می کرد. مجموعه 15 جلدی کتاب سرگذشت استعمار نوشته مهدی میرکیایی است. کتاب حاضر، جلد سیزدهم این مجموعه است و با عنوان ماجرا هنوز تمام نشده در انتشارات سوره مهر منتشر شده است.

مجموعه 15 جلدی کتاب سرگذشت استعمار با عنوان های زیر منتشر شده است:
1. سفر به آن سوی دریاها
2. گرگ ها با چشم باز می خوابند
3. شکار انسان
4. صلیب خونین
5. راهپیمایی اشک ها
6. فاخته ها لانه ندارند
7. سفر الماس
8. به دنبال کادی
9. افطار در کلیسا
10. گنج های کلات
11. جوانه های آتش
12. بازی بزرگ
13. ماجرا هنوز تمام نشده
14. فارغ التحصیل زندان
15. ملکه تهی دست

گزیده کتاب

مردی که در ایستگاه قطاری در فلسطین روی بار و بنه اش نشسته بود و انتظار می کشید زمانی پادشاه سوریه بود. او منتظر ماموری انگلیسی بود تا او را برای رسیدن به تاج و تخت تازه آماده کند. این پادشاه آواره “فیصل” نام داشت. انگلسیی ها به شریف مکه قول داده بودند اگر علیه عثمانی قیام کند، پس از جنگ، حکومت کشورهای عربی را به پسران او خواهند سپرد.

آن ها یکی از پسرهای شریف مکه را که فیصل نام داشت، برای حکومت در سوریه در نظر گرفتند و پسر دیگرش به نام “عبدالله” را برای عراق. اما پس از مدتی مجبور شدند فیصل را از سوریه بیرون بیاورند تا تاج پادشاهی عراق را بر سرش بگذارند.

اطلاعات کتاب

  • زبان کتاب: فارسی
  • سال نشر: 1401
  • چاپ جاری: 6
  • نوع جلد: جلد نرم
  • قطع: رقعی
  • تعداد صفحات: 168
  • ناشر: سوره مهر
  • نویسنده: مهدی میرکیایی

برای ارسال دیدگاه لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام

برای ثبت بریده ای از کتاب لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام