خودارضایی و استمناء از منظر قرآن و احادث، خود ارضایی و استمناء از نگاه اندیشمندان و محققان غربی، عوامل و زمینه های خود ارضایی و استمناء، ضررهای خودارضایی و استمناء، نامه ها و درد دل ها، راه درمان و دستورات ده گانه برای ترک خودارضایی عناوین اصلی شش فصل کتاب خلوت شیطانی: خود ارضایی و راه درمان آن است.
در مقدمه و فصل اول این کتاب، تعریف خود ارضایی و خودارضایی از منظر قرآن و احادیث تبیین شده است، همچنین در فصل دوم نظر سیلوانوس استال، کانت، هوچین سون، کینزی، موریس دبس، لاپیک و کوچتکف، هانا و ابراهام استون و تعدادی دیگر از متخصصان، دانشمندان و محققان غربی درباره خود ارضایی آورده شده است.
در فصل سوم کتاب بازی با بدن کودک، قلقلک دادن و بد خواباندن کودک، کمبود محبت، تنبیه بدنی، حساسیت های پوستی، آگاهی نداشتن، تنهایی، عقده حقارت و اضطراب و نگرانی به عنوان بخشی از عوامل و زمینه های خود ارضایی و استمناء مورد بررسی قرار گرفته است.
پاسخ به پرسش هایی درباره خود ارضایی، بیان ضررهای جسمی، روحی و روانی و اجتماعی بخشی از مطالب ارائه شده در فصل چهارم این کتاب است.
در فصل پنجم کتاب نامه ها و درد دل های برخی از جوانان آورده شده است و در فصل ششم راه درمان و دستورات ده گانه برای ترک خود ارضایی ذکر شده است، اجتناب از هر گونه تحریک، تهیه برنامه فشرده و تمام وقت، توجه ویژه به ورزش، پرهیز مطلق از تنهایی، تلقین و تقویت اراده به عنوان بخشی از این راه ها ذکر شده است.
نکته قابل توجه آن است که مطالب کتاب خلوت شیطانی: خود ارضایی و راه درمان آن، فقط برای کسانی که گرفتار این عادت زشت اند نیست؛ بلکه مطالب به گون های است که علاوه بر افراد مبتلا؛ مورد استفاده پدر و مادرها و نیز نوجوانان و جوانانی که مبتلا نیستند و دوست دارند هیچ وقت گرفتار نشوند نیز می باشد ».
شایان ذکر است این کتاب برگزیده سومین جشنواره علامه حلی (ره) نیز است.
کتاب خلوت شیطانی: خود ارضایی و راه درمان آن، نوشته علی سهراب پور است و توسط دفتر نشر معارف منتشر شده است.
گزیده کتاب
در هیچ کدام از ادیان آسمانی؛ خودارضایی و استمناء جایز شمرده نشده است، دین مبین اسلام نیز، همانند سایر ادیان این عمل زشت و عادت شوم را حرام و ممنوع میداند و آن را جزء گناهان کبیره بر میشمرد و تمام فقهاء و مراجع هم، فتوا به حرمت آن داده و آن را جزء مبطلات روزه برشمردهاند و احکام خاصی را برای آن ذکر نمودهاند.
ما در این قسمت سعی میکنیم به طور اختصار این عمل را از منظر قرآن کریم و سخنان معصومین (علیهم السلام) بررسی کنیم:
هر کس راهی، غیر از همسر و کنیزش (جهت بهرهگیری جنسی) طلب کند، از تجاوزکاران است».
این آیه بدون شک بر این مسئله دلالت میکند که اگر شخصی بخواهد راهی غیر از همسر و کنیز خود برای دفع شهوت خویش برگزیند از گنهکاران و متجاوزین به حکم الهی و انسانی است. و واضح است که خودارضایی هم، راهی غیر از همسر و کنیز است.
وقتی از امام صادق (علیه السلام) در مورد حرمت خودارضایی سؤال شد ایشان نیز به همین آیه استناد نمودند و فرمودند: