۱۴۰٬۰۰۰
تومان
5 ٪
۱۳۳٬۰۰۰
تومان
افزودن به سبد خرید

چه جوری به هم بیایم - جلد دوم: ویترینی از تفاوت های زن و مرد

از مجموعه کتاب های آرام شاد

دسته بندی: ازدواج و خانواده

ناشر: شرکت چاپ و نشر بین الملل

نویسنده: حسین رستمی

سال نشر: 1401

تعداد صفحات: 144

1
فروش پیامکی این محصول
معرفی کتاب
مشخصات
نظرات کاربران
بریده های انتخابی شما

معرفی کتاب

کتاب «چه‌جوری به‌هم بیاییم؛ ویترینی از تفاوت‌های زن و مرد» دو جلدی است و نخستین کتاب از مجموعه کتاب‌های «آرام‌شاد» است. دغدغۀ حسین رستمی نویسنده کتاب، تولید محتواهای بسیار مؤثر در مسائل پرکاربرد روان‌شناسی است. ازاین‌رو مطالبش را با رویکردی کاملاً کاربردی نگاشته و از توصیه‌های شناختی و رفتاری به‌صورت ریز و جزئی، سرشار کرده است.
این کتاب به‌طور جامع، علمی و درعین‌حال کاربردی ابعاد مختلف تفاوت‌های زن و مرد را بررسی می‌کند. همچنین در هر مورد توضیح می‌دهد که ناآگاهی از آن تفاوت، چگونه می‌تواند موجب سوءتفاهم و درنتیجه تعارض بشود. پس از توضیح هر تفاوت نیز توصیه های شناختی و رفتاری مؤثری را برای پیشگیری از اختلاف بیان می‌کند.
کتاب چه جوری به هم بیایم - جلد دوم: ویترینی از تفاوت های زن و مرد نوشته حسین رستمی است و در انتشارات بین الملل منتشر شده است.

اطلاعات کتاب

برای ارسال دیدگاه لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام

برای ثبت بریده ای از کتاب لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام