لهجه های غزه ای: چند روزنوشت از غزه
لهجه های غزه ای: چند روزنوشت از غزه
98,000
تومان
5 ٪
93,100
تومان
افزودن به سبد خرید

لهجه های غزه ای: چند روزنوشت از غزه

دسته بندی: فرهنگ پایداری فلسطین، لبنان، سوریه و یمن

ناشر: سوره مهر

نویسنده: فاتنه الغره

سال نشر: 1403

تعداد صفحات: 136

فروش پیامکی این محصول
معرفی کتاب
گزیده کتاب
مشخصات
نظرات کاربران
بریده های انتخابی شما

معرفی کتاب

کتاب لهجه های غزه ای: چند روزنوشت از غزه، توسط یوسف القدرة که از شاعران غزه‌ به شمار می‌آید و فاتنه الغره از بانوان شاعر فلسطینی است نوشته شده روایت نزدیک از غزه بعد از طوفان الاقصی پرداخته است. این کتاب با ترجمه محمدرضا ابوالحسنی از سوی انتشارات سوره مهر منتشر شده و در از نمایشگاه کتاب سال 1403 با حضور محمدرضا ابوالحسنی (مترجم) رونمایی شد.

این کتاب حاصل نوشته‌های دو نفر است:

یوسف القدرة، شاعری ساکن خان‌یونس در باریکۀ غزه که با زاویۀ نگاهی باز، به تماشای رویدادهای اطرافش نشسته و آنها را به همراه تجربیات شخصی خود برای خواننده باز گفته است.

نفر دوم یک شاعره فلسطینی‌الاصل مقیم بلژیک به نام فاتنه الغره است. او که برای دیدن خانواده و برادرانش به غزه رفته بود، با شروع حملۀ زمینی اسرائیل به غزه در آنجا گرفتار شد و تا دو ماه بعد که موفق شد مجوز رفتن به مصر و سپس بلژیک را بگیرد، شش یادداشت از مجموعه یادداشت‌های این کتاب را نوشت.

گزیده کتاب

آن روز عمو محمودت تنها پسرش احمد را روی شانه‌هایش گرفت و رفت تا او را زیر بمباران دفن کند. احمدی که تازه 21 سالش تمام شده بود. هوس یک لیوان قهوه کرده بود. رفت، درحالی که لیوان قهوه در جیبش و گلوله‌ای در سرش برگشت. گفته بودم چطور خطی از براق در یک طرف دهانش راه افتاده بود؟

اطلاعات کتاب

برای ارسال دیدگاه لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام

برای ثبت بریده ای از کتاب لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام