۵۵٬۰۰۰
تومان
10 ٪
۴۹٬۵۰۰
تومان
افزودن به سبد خرید

آفتاب در مصاف (درس های عاشورا): گزیده بیانات حضرت آیت الله العظمی سید علی خامنه ای (مد ظله العالی) رهبر معظم انقلاب اسلامی

دسته بندی: امام حسین و عاشورا

ناشر: انقلاب اسلامی

تعداد صفحات: 262

2
فروش پیامکی این محصول
معرفی کتاب
گزیده کتاب
مشخصات
نظرات کاربران
بریده های انتخابی شما

معرفی کتاب

کتاب آفتاب در مصاف (درس های عاشورا)، گزیده بیانات حضرت آیت الله العظمی سید علی خامنه ای (مد ظله العالی) رهبر معظم انقلاب اسلامی است که توسط موسسه فرهنگی حدیث لوح و قلم گردآوری و تنطیم شده و در انتشارات انقلاب اسلامی به چاپ رسیده است.

مجموعه حاضر رهنمودهای رهبر معظم انقلاب درباره درس های عاشورا است که به صورت موضوعی تدوین و بعد از نمایه زنی و تیتربندی مطالب در اختیار علاقه مندان قرار گرفته است. این کتاب یکی از آثار موضوعی استخراج شده از کتاب مرجع «آفتاب در مصاف» ـ مشتمل بر تمامی بیانات رهبری از سال 57 تا 90 در مورد سرور و سالار شهیدان امام حسین (علیه السلام)ـ است.

«درس های عاشورا» بیش از 50 درس از مکتب حسینی از جمله: تنوع و جاودانگی درس های عاشورا، وجوب قیام برای اصلاح جامعه اسلامی، لزوم شناخت وظیفه اصلی، انجام به موقع تکلیف، مقابله با جدایی دین از سیاست و سه ویژگی برجسته و تعیین کننده ابی عبدالله (علیه السلام) را شامل می گردد.

گزیده کتاب

درسهای عاشورا؛ یکی از سه بحث عمده در عاشوراپژوهی

در مباحث مربوط به عاشورا، سه بحثِ عمده وجود دارد:
یکی بحث علل و انگیزه‌های قیام امام حسین(ع) است، که چرا امام حسین(ع) قیام کرد؛ یعنی تحلیل دینی و علمی و سیاسی این قیام. در این زمینه، ما قبلاً تفصیلاً عرایضی عرض کرده‌ایم؛ فضلا و بزرگان هم بحثهای خوبی کرده‌اند. امروز وارد آن بحث نمی‌شویم.
بحث دوم، بحث درسهای عاشوراست که یک بحث زنده و جاودانه و همیشگی است و مخصوص زمان معیّنی نیست. درس عاشورا، درس فداکاری و دین‌داری و شجاعت و مواسات و درس قیامِ لله و درس محبّت و عشق است. یکی از درسهای عاشورا، همین انقلاب عظیم و کبیری است که شما ملّت ایران پشت سر حسین زمان و فرزند ابی‌عبدالله ‌الحسین انجام دادید. خود این، یکی از درسهای عاشورا بود.
بحث سوم، درباره‌ی عبرتهای عاشوراست که چند سال قبل از این، ما این مسئله را مطرح کردیم که عاشورا غیر از درسها، عبرت‌هایی هم دارد. بحث عبرتهای عاشورا مخصوص زمانی است که اسلام حاکمیت داشته باشد. حداقل این است که بگوییم عمده‌‌ی این بحث، مخصوص به این زمان است؛ یعنی زمان ما و کشور ما، که عبرت بگیریم.

قیام برای رفع خطر از دین
چیزی که حسین‌بن علی را به این جهاد دشوار وادار می‌کرد، این بود که احساس می‌کرد دین در خطر است. هر وقتی که انسان احساس کند دین به او احتیاج دارد، به جانش، به مالش، به نیروهایش، به زبانش، به احساساتش؛ بایستی آن را تقدیم کند و خرج کند.

اطلاعات کتاب

برای ارسال دیدگاه لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام

برای ثبت بریده ای از کتاب لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام