65,000
تومان
10 ٪
58,500
تومان
افزودن به سبد خرید

من دیگر ما - کتاب اول: جوجه های رنگی و بچه های فرنگی (مشکلات پیش روی تربیت در دنیای امروز)

فرزند از ما جدا نیست؛ او خود ماست اما در اندازه ای کوچک تر

دسته بندی: تربیت کودک، نوجوان و جوان

ناشر: آیین فطرت

نویسنده: محسن عباسی ولدی

ویراستار: سید محمد دلال موسوی

تصویرگر: ایمان خاکسار

با همکاری: رادیو معارف

سال نشر: 1396

تعداد صفحات: 124

4دیدگاه
/
27
امتیاز
5
نفر
4.2 از 5
فروش پیامکی این محصول
معرفی کتاب
گزیده کتاب
مشخصات
نظرات کاربران
بریده های انتخابی شما

معرفی کتاب

«منِ دیگرِ ما» تلاش می کند با تکیه بر مبانی دینی، مهارت های تربیت فرزند در دنیای امروز را با قلمی ساده و روان به پدران و مادران آموزش دهد. این اثر، که به قلم جذاب و دلنشین محسن عباسی ولدی نوشته شده است، تا کنون 22 بار تجدید چاپ شده و اکنون با ویرایشی جدید توسط انتشارات آیین فطرت، آماده استفاده علاقه مندان و دغدغه مندان شده است.

جلد اول مجموعه من دیگر ما، شامل 3 بخش با عناوین: «مشکلات را بشناسیم؛ اما پیش آنها قد،خم نکنیم» ، «پایه ها را بشناسیم و تربیت را روی آنها بنا کنیم» و «فقط چشم ها را نباید شست، کارها هم شستنی هستند» می باشد. ضمیمه ی ادبی این کتاب نیز «دشمنان بچه خوار، دایه های مهربان تر از مادر» نام دارد.

در بخش اول این کتاب، مشکلات پیش روی تربیت مورد بررسی قرار می گیرد و وظیفه ی این بخش، جهت دهی به ذهن مخاطب خواهد بود و هشت مشکل عمده در مسیر تربیت که شامل «نا آگاهی تأثیرگذاران تربیتی»، «اعتقاد به آموزه های غربی در عرصه ی تربیت»، «فقدان منابع کافی تربیت دینی»، «تربیت رسانه ای»، «افزایش رقبای تربیتی»، «اختصاص وقت حداقلی به فرزندان»، «نداشتن حوصله ی کافی» و «تفاوت شیوه ی زندگی»

در بخش دوم، نگاهی بسیار کوتاه و گذرا به مبانی تربیت دینی انداخته شده است که شامل «هدف آفرینش از نگاه قرآن» ، «سرمایه تربیت، فطرت» می باشد و در قسمت آخر این بخش به «ساز و کار تربیت» پرداخته شده است. در بخش سوم نیز گزاره های تصویری و ویژگی های آنها مورد بررسی قرار گرفته است.

مجموعه «من دیگر ما» رویکرد جدیدی را در پیش گرفته است؛ رویکردی که آموزش قواعد تربیت را اصل می داند؛ اما با ذکر مثال ها و داستانواره های متعدد، تلاش می کند شیوه اجرای این قواعد را در مسائل تربیت روزمره، آموزش دهد. همچنین این کتاب از کسالت آور بودن اکثر کتب تربیتی و تئوریک بودن آن ها به دور است، زیرا در هر بخش پس از بیان موضوع و توضیح آن، داستان واره ای جهت ملموس کردن آن موضوع قرار دارد که موجب جذابیت کتاب شده است. در ضمن تصاویری هم به کتاب افزوده شده که به رساتر شدن مطالب کتاب کمک می کند.

علاوه بر این به ضمیمه هر کدام از کتاب های این مجموعه، کتاب دیگری نوشته شده که در آن، همین مطالب با رویکردی ادبی آمده است. «دشمنان بچه خوار دایه های مهربان تر از مادر» نام ضمیمه ی ادبی این کتاب است. حال و هوایی که ضمیمه ی ادبی در وجودتان ایجاد می کند، سرمایه ی خوبی برای عمل کردن به مطالبی است که در این کتاب می خوانید.

جلد اول مجموعه من دیگر ما، توسط دکتر غلامرضا باهر (متخصص اطفال، از شاگردان دکتر قریب)، دکتر سید جلال حسینی (بورد تخصصی مغز و اعصاب)، دکتر شیرین معلمی (فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان)، دکتر محمد سرو دلیر (فوق تخصص الکتروفیزیولوژی و پیس میکر) با درج یادداشت هایی مورد توصیه قرار گرفته است.

گزیده کتاب

بچه که بودم، مادرم برایم جوجه می خرید؛ از همین جوجه های رنگی؛ دانه ای پنج تومان. اولش فکر نمی کردم بزرگ کردنشان، کار چندان سختی باشد؛ اما بعد فهمیدم پرورش جوجه ها، فوت و فن خودش را دارد. پیرزن ها و پیرمرد های محله مان از دستم عاصی بوده اند، از بس که به سراغشان می رفتم و از تجربه هایشان می پرسیدم.

من، تنها نگران پرورش جسم جوجه هایم بودم و همین نگرانی، مرا وا می داشت که به دنبال راه صحیح پرورش آنها باشم.
حالا که بزرگ شده ام. بچه هایی دارم که باید هم جسم و هم روحشان را پرورش دهم؛ اما یک سؤال: دغدغه من برای پیدا کردن راه تربیت فرزاندانم آیا به اندازه نگرانی ام برای پرورش جوجه هایم هست؟

اطلاعات کتاب

برای ارسال دیدگاه لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام

برای ثبت بریده ای از کتاب لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام