اینترنت و هویت ملی - دینی ایرانیان
سال نشر : 1390
تعداد صفحات : 440
معرفی کتاب
اینترنت را نباید در وب گاه و وب نوشت یا نرم افزار و سخت افزار خلاصه کرد. درکِ مسائل فرهنگی اینترنت در گرو شناخت مردمانی است که از آن استفاده می کنند. اگر بهترین ابزار فناوری دنیا در اختیار افرادی تنبل و بیکاره، بی برنامه در زندگی و فاقد احساس مسئولیت در کار و معاش قرار گیرد، جز ضعف و عقب ماندگیِ مضاعف، ثمری نخواهند داشت.اگر به دنبال استفاده درست از اینترنت هستیم ابتدا باید فرهنگ کار و تلاش، احساس مسئولیت، تعاون و همکاری برای رشد یکدیگر و برنامه ریزی برای رفع نیازمندی های واقعی را ایجاد و گسترش دهیم.
کتاب حاضر در سه فصل به بررسی موضوع هویت دینی و ملی ایرانیان و اینترنت اختصاص دارد. فصل های مذکور را می توان هم به طور مستقل و هم در پیوند با یکدیگر مطالعه کرد.
فصل اول با عنوان «هویت ملی - دینی ایرانیان» به تشریح مفهوم هویت ایرانیان و مسائل آن در دوران کنونی اختصاص دارد.
فصل دوم با عنوان «اینترنت و فضای مجازی ـ مفاهیم و بنیان ها» به پیشینه اینترنت و تشریح مسایل جدید آن می پردازد و علل موفقیت قدرت های جهانی در استفاده از اینترنت را به همراه مفاهیم و بنیان های نظری زندگی در فضای مجازی تشریح می کند.
فصل سوم نیز به «مجموعه مسائل اینترنت کشور»، بایدها و نبایدهای حاکم بر آن اختصاص دارد. در پایان نیز مجموعه پیشنهادهایی برگرفته از فصل های قبلی ارائه می شوند.
- زبان کتابفارسی
- شابک978-964-7867-21-4
- سال نشر1390
- چاپ جاری1
- تاریخ اولین چاپ1390
- شمارگان1000
- نوع جلدجلد نرم
- قطعرقعی
- تعداد صفحات440
- ناشر
- نویسنده
- وزن505
- تاریخ ثبت اطلاعاتشنبه 8 آذر 1393
- شناسه20353
محصولات مرتبط