استاد معظم جلسات سخنرانی اعتقادی منظمی را در کاشان برای جمع کثیری از طلاب، فرهیختگان و سایر اقشار مردم برگزار می نمایند. اولین اثر مکتوب این سلسله جلسات با عنوان «سیری در آیات ولایت و امامت» می باشد که تاکنون سه جلد آن به چاپ رسیده است. ایشان در طول این سلسله نشست ها در مناسبت های خاص مثل ایام ولادت و شهادت ائمه اطهار علیهم السلام، آن جلسه را به بحثی مرتبط با آن مناسبت اختصاص می دادند. مجموعه مباحث مناسبتی در قالب «گفتارهای ویژه در عقاید شیعه» به علاقمندان تقدیم خواهد شد.
کتاب حاضر با محوریت مقام و منزلت حضرت صدیقه طاهره علیهاالسلام به بحث و بررسی وقایع تلخ بعد از وفات رسول الله پرداخته و بخشی از تاریخ توسط استاد معظم واکاوی می گردد.
در این مجموعه سعی شده است، مهمترین مسائل اعتقادی و نیز برجسته ترین اتفاقات رخ داده در دوره تاریخی مورد بحث به طور خلاصه و با بیانی شیوا و استدلالی در اختیار خواننده قرار گیرد.