کتاب گروه فرقان، شامل تاریخچه شکل گیری و دیدگاه ها و ایدئولوژی این گروه التقاطی به قلم علی کردی و توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر شده است. کتاب گروه فرقان در سه بخش تنظیم شده است. بخش اول، به بررسی و شناخت مختصری از ایدئولوژی این گروه اختصاص دارد و دیدگاه امام خمینی(ره) را نسبت به گروه های التقاطی ارائه کرده است.
در بخش دوم، به مراحل شکل گیری و فعالیت های گروه فرقان در قبل و بعد از انقلاب اسلامی پرداخته شده است. ترور چهره های اسلامی و انقلابی و در حقیقت ضربه های جبران ناپذیر به انقلاب اسلامی، عمده ترین فعالیت این گروه بوده است.
در بخش سوم کتاب گروه فرقان، برخی از مواضع و دیدگاه های گروه فرقان درباره موضوع هایی مانند برپایی نظام اسلامی در ایران بررسی شده است. اسناد و تصاویری از این گروه در پایان کتاب آورده شده است.
گروه التقاطی فرقان، فعالیت ضدانقلابی خود را از قبل از انقلاب و در مساجد جنوب تهران آغاز کرد و بر افکار و اندیشه های جوانان تاثیر گذاشت. این گروه پس از پیروزی انقلاب اسلامی و در ضدیت با روحانیت مبارز و آگاه، مشی بسیار رادیکال و تندی اتخاذ کرد و اوج دشمنی اش را در ترور شخصیت های اسلامی و انقلابی نشان داد.
در رویکرد تروریستی گروه فرقان افرادی مانند استاد مطهری، دکتر مفتح، آیت الله قاضی طباطبایی و حاج مهدی عراقی به شهادت رسیدند و شخصیت های دیگری مجروح شدند. سرانجام با یک سلسله عملیات های اطلاعاتی، خانه های تیمی این گروه شناسایی و اعضای اصلی در 18 دی ماه 1358 دستگیر شدند. پس از بازجویی و محاکمه، سرکرده و پنج تن دیگر از سران گروه فرقان در تاریخ سوم خرداد 1359 اعدام شدند.
کتاب گروه فرقان، نوشته علی کردی است و در انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی به چاپ رسیده است.