ناموجود
این کالا فعلا موجود نیست اما می‌توانید زنگوله را بزنید تا به محض موجود شدن، به شما خبر دهیم.
موجود شد باخبرم کن

دانشنامه نهج البلاغه - جلد دوم

دسته بندی: امام علی و غدیر

ناشر: موسسه فرهنگی مدرسه برهان (انتشارات مدرسه)

نویسنده: جمعی از نویسندگان

سال نشر: 1394

تعداد صفحات: 411

فروش پیامکی این محصول
معرفی کتاب
مشخصات
نظرات کاربران
بریده های انتخابی شما

معرفی کتاب

«نهج البلاغه» سراسر درس زندگی است، این کتاب سرشار از مضامین تربیتی، سیاسی و حکمی است، که مورد توجه بسیار متفکران مسلمان و غیرمسلمان قرار گرفته است. ابن سینا، بزرگترین متفکر و فیلسوف اسلامی می باشد. او درباره شخصیت حضرت علی (ع) می گوید: «مثل علی بن ابی طالب (ع) مثل عقل است به حواس». این تعبیر بسیار عمیقی است زیرا عقل است که به تمام حواس بشر احاطه دارد. «نهج البلاغه» کتابی بی رقیب است و بسیاری آن را تفسیر کرده و مستدرک هایی نیز بر آن نوشته اند. در حال حاضر نیز نسل جوان و دانش آموز باید گزیده ای از این کتاب شریف را در دسترس داشته باشند و آن را مطالعه کنند.

در کتاب شریف «نهج البلاغه» می توان 50 سال تاریخ صدر اسلام را از نظر گذراند. حضرت امیر مؤمنان (ع) در این کتاب، تاریخ قبل از بعثت، قبل از هجرت و بعد از هجرت را گنجانده است.

ویژگی های «دانشنامه نهج البلاغه»
این دانشنامه درباره مفاهیم و مضامین خطبه ها، نامه ها و کلمات قصار مولی الموحدین علی بن ابی طالب (ع) است که سید رضی آن ها را در کتاب نهج البلاغه گردآورده است و در زمره دانشنامه های تخصصی به شمار می رود.

هدف اصلی این دانشنامه، ارائه اطلاعات در قلمرو موضوعات و مفاهیم نهج البلاغه است. دانشنامه نهج البلاغه با هدف استفاده بهتر نسل نوجوان و جوان به عنوان مخاطبان اصلی و بر پایه جدیدترین استانداردهای دانشنامه نویسی تدوین شده است.

این دانشنامه از چند جهت دارای اهمیت است که از آن جمله می توان به ارتباط معنایی گسترده با مفاهیم قرآنی، صدور خطبه ها ونامه ها و پندها از یک انسان کامل و معصوم و تنها حاکم اسلامی در تاریخ اسلام که به خلافت ظاهری رسید، گستره وسیع موضوعی و اوج فصاحت و بلاغت کلام عرب پس از قرآن کریم و ... اشاره کرد.

از ویژگی های این دانشنامه نیز می توان به مواردی چون جامع نگری، استناد به قرآن کریم، طرح خطبه های مهم، معرفی اعلام نهج البلاغه، معرفی شرح ها و ترجمه های نهج البلاغه و مترجمان و شارحان آن، معرفی نهج البلاغه پژوهان، ارجاعات درون متنی و ذکر منابع کامل هر مدخل اشاره کرد که این موارد به طور کامل در مقدمه دانشنامه ذکر شده اند.

اطلاعات کتاب

برای ارسال دیدگاه لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام

برای ثبت بریده ای از کتاب لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام