ناموجود
این کالا فعلا موجود نیست اما می‌توانید زنگوله را بزنید تا به محض موجود شدن، به شما خبر دهیم.
موجود شد باخبرم کن

طب استعماری: عوارض تغذیه ناسالم و داروهای شیمیایی

دسته بندی: بیماری، طب سنتی و طب نوین

ناشر: سفیر اردهال

نویسنده: محمد دریایی

سال نشر: 1392

تعداد صفحات: 728

8
فروش پیامکی این محصول
معرفی کتاب
مشخصات
نظرات کاربران
بریده های انتخابی شما

معرفی کتاب

طب استعماری؛ طب مافیایی و شبکه در هم تنیده ای است که فرآیند تهیه و تولید تا توزیع داروهای شیمیایی در میان ملت ها به ویژه ایران و منطقه خاورمیانه را دربر می گیرد.

طب استعماری، تنها از نظر اقتصادی و مالی مردم را نشانه نمی گیرد بلکه جان و روان آحاد ملت ها را برای رسیدن به سودهای کلان هدف گرفته است.طب استعماری، ترفند چند صدسال امیریالیسم فرهنگی برای تضعیف نیروی انسانی، و غارت منابع ملی ملت ها و عادت مند کردن آن ها به مصرف مواد شیمیایی، نفی هویت، خودباوری و خودکفایی ملی است.

اکنون که به همت پیشگامان این حوزه ی فاخر، نهضت احیای طب اسلامی ـ ایرانی شکل گرفته است دفاع از حریم طب سنتی به مثابه ی یک وظیفه ی ملی بر دوش همگان به ویژه فرهیختگان و دانشوران عرصه ی فرهنگ میراث مکتوب و باورمندان سترگ این خطه ی هنرپرور، رویکرد نوینی را نوید می دهد که بهره مندی از منابع گیاهان دارویی از جلوه های درخشان این حرکت امیدبخش است.
کتاب طب استعماری، عوارض داروهای شیمیایی، گوشه هایی از این گرایش مبارک را باتوجه به ابعاد همسازی ها و چالش های طب مدرن و طب سنتی به تصویر می کشد.

اطلاعات کتاب

  • زبان کتاب: فارسی
  • سال نشر: 1392
  • چاپ جاری: 1
  • شمارگان: 550
  • نوع جلد: جلد نرم
  • قطع: وزیری
  • تعداد صفحات: 728
  • ناشر: سفیر اردهال
  • نویسنده: محمد دریایی

برای ارسال دیدگاه لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام

برای ثبت بریده ای از کتاب لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام