loader-img
loader-img-2
بعدی
بعدی بازگشت
بعدی بازگشت

دو سرای زندگی (برگرفته از کتاب دنیا و آخرت)

ناشر چاپ و نشر دارالحدیث

نویسنده محمد محمدی ری شهری

مترجم حمیدرضا شیخی

تلخیص مرتضی خوش نصیب

مشاور علمی سید رسول موسوی

سال نشر : 1394

تعداد صفحات : 103

خرید پیامکی این محصول
جهت خرید پیامکی این محصول، کد محصول، نام و نام خانوادگی، آدرس و کد پستی خود را به شماره زیر ارسال نمایید: کد محصول : 32688 10003022
15,000 تومان
افزودن به سبد سفارش

معرفی کتاب

دنیا و آخرت دو موضوع بنیادین در مطالعات جهان شناسی و انسان شناسی است، زیرا هدف ما در زمینه های گوناگون اعتقادی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی بوده و ارتباط تنگاتنگی با چگونگی نگاه ما به دنیا و آخرت دارد. به همین دلیل شناخت دیدگاه اسلام درباره این دو موضوع، برای پیروان این آیین آسمانی، از اهمیت فراوانی برخوردار است. دنیا و آخرت، دو سرا، برای دو گونه زندگی پایدار و دیگری ناپایدار است، زندگی دنیا فرصتی کوتاه، برای ساختن زندگی پایدار و کشتزاری است.

در سال 84 با همکاری پژوهشکده علوم و معارف حدیث کتابی با عنوان دنیا و آخرت از نگاه قرآن و حدیث تالیف و در اختیار مخاطبان قرار گرفت، اکنون با هدف بهره گیری عموم مردم از رهنمودهای نورانی قرآن و احادیث اهل بیت (ع) گزیده این کتاب با عنوان دو سرای زندگی منتشر شد.

این کتاب از چهار بخش اصلی مانند دنیا، دنیای نکوهیده، زهد و بی رغبتی به دنیا و آخرت تشکیل شده است که ویژگی های دنیا، سرای آزمایش، سرای کوچیکدن، گذرگاه، زودگذر، دنیا برای غیر دنیا آفریده شده است، مثل مسافر، مثل میهمان، دنیای پسندیده و آنچه برای آخرت باشد در فصل اول این کتاب تبیین شده است.

اهمیت به دنیا و آخرت، دنیادوستی طبیعی، بهره گیری از دنیا، آخرت طلبی به وسیله دنیا و دعا برای رفاه در زندگی از جمله مطالب فصل دوم بخش اول این کتاب است.

در بخش دوم مطالبی در زمینه ترجیح دنیا بر آخرت، دلبستگی به دنیا، فریفته شدن به دنیا، دنیایی که مانع رسیدن به آخرت شود، بازار زیانکاری، سرای بازی و سرگرمی، سرای نافرمانی، حجاب دل، تباهی جان، رنج و خستگی، بازماندن از آخرت و لذت نبردن از عبادت ذکر می شود.

بی میلی طبیعی، دوری کردن از حرام، کوتاهی آرزو، مخالفت با هوای نفس، پرهیز از زهد ریایی، شناخت حقیقت دنیا، پرنکردن دل با یاد دنیا، کوتاه کردن آرزوها و آسان گرفتن امور دنیوی در بخش سوم این کتاب تبیین می شود.

سرای ماندگاری، سرای ماندگاری، تشویق به آخرت گرایی، ویژگی آخرت گرایان، اندازه پرداختن به آخرت، آثار اهمیت دادن به آخرت، عوامل یادآوری آخرت، آرزوی دراز، همنشینی با گنه پیشگان و آنچه آخرت را آباد می کند از مطالب مطرح شده در بخش چهارم این کتاب است.
کاربر گرامی توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظر شما در رابطه با همین مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که در این رابطه سوالی دارید و یا نیازمند مشاوره هستید از طریق تماس تلفنی و یا بخش مشاوره اقدام نمایید.
نام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
نظر
کد امنیتی
شما هم می توانید گزیده انتخابی خود از کتاب را ثبت کنید.
نام و نام خانوادگی
عنوان
برگزیده
کد امنیتی
محصولات مرتبط
بازدیدهای اخیر شما