زمان بالاترین و ارزشمندترین وجه زندگی و سرمایه انسان است که روزی به آخر می رسد . بسیاری از امکانات، دیگرباره بدست می آید اما زمان هرگز تکرار نمی شود . زمان همانند تیری است که از کمان رها می شود و هرگز باز نمی گردد نه می توان آن را حفظ کرد و نه دوباره تسخیر کرد.
موفقیّت و شکست هر کس بستگی به استفاده ی او از وقت دارد. زمان گران بهاترین عامل بر کسانی است که بخواهند قهرمان و موفق شوند . باید برای زمان بودجه بندی و برنامه ریزی کرد . همه ی انسان های بزرگ ارزش فراوانی برای وقت قایل بودند و عالمان بزرگ اسلام اتلاف وقت را گناه می دانستند.
رمان "فرصتی دوباره" نخستین رمانی است که در باره مراسم معنوی "اعتکاف" و با هدف تشویق جوانان به معنویت و بهره مندی از مناسبت های خاص مذهبی نگارش شده است. داستان این رمان که در یکی از محله های شهر مقدس قم اتفاق می افتد، از دو بخش اصلی بدین ترتیب تشکیل شده است:
بخش نخست در ضمن داستانی از زندگی یک زوج موفق با محوریت مسجد محله (مسجد النبی) به معرفی عناصر اصلی رمان می پردازد و در ضمن برنامه های فرهنگی یک مسجد موفق را به خوبی تشریح می نماید. در این بخش پیام های معنوی و نکات اخلاقی و رفتاری برای زندگی اجتماعی جوانان به صورت های مختلف ارائه گردیده است.
بخش دوم رمان زمانی است که عناصر اصلی داستان در مراسم معنوی اعتکاف شرکت می کنند. در این برنامه آقایان معتکف در "مسجد اعظم" قم و خانم های معتکف در "مسجد جامع" همین شهر حضور می یابند. در این بخش به مناسبت های مختلف، برنامه های معنوی و احکام شرعی اعتکاف تبیین می شود و نکات سودمندی از یک زندگی سالم و معنوی را در اختیار جوانان عزیز قرار می دهند.