اسالیب التبلیغ عند الانبیاء (دراسة قرآنیة) به تشریح روش های تربیت و تبلیغ انبیای الهی از منظر قرآن می پردازد.
نویسنده ضمن بررسی زندگانی برخی پیامبران از دیدگاه قرآن، روش هایی را که آنان در قبال دعوت مردم زمان خویش به توحید و آموزه های توحیدی به کار گرفته و نیز شروط تبلیغ و مبلغ و روش های گوناگون تبلیغی را بیان می کند.
وی در چهار فصل به بررسی این مسایل پرداخته است.
در فصل اول نخست مباحثی مقدماتی درباره مفهوم لغوی و اصطلاحی، روش (اسلوب)، تبلیغ، دعوت، تفاوت بین دعوت و تبلیغ، فرق بین دعوت و امر به معروف و نهی از منکر و معنای واژگانی همچون: انذار، تبشیر، تزکیه، جدل، نصیحت، تذکر، هدایت، تبیین و برخی دیگر از وظایف انبیای الهی بیان شده و سپس مفهوم نبی و تفاوت آن با رسول و معنای اعلام (تبلیغ) نیز ذکر شده است.
در فصل دوم نویسنده به شرایط تبلیغ و مبلغ، مانند شجاعت، ظرفیت بالا، اخلاص، صبر، عزت نفس و مطابقت قول با عمل و شرایط تبلیغ همچون: مراعات مسأله زمان و مکان در تبلیغ، آشنایی با فن و هنر تبلیغ، عدم تکلف در تبلیغ، مطابقت محتوای تکلیف با حق و حقیقت و منت نگذاشتن بر مردم اشاره می کند.
در فصل سوم وی مهم ترین روش های تبلیغی و ایجاد تنوع در تبلیغ را از منظری قرآنی بررسیده و شیوه بهره گیری از حکمت، موعظه حسنه، جدل، روش نرم خویی، روش تذکر، روش استفاده از قصه و تاریخ در تبیین مسایل مختلف، استفاده از تمثیل و تشبیه، بهره وری از مقایسه روش تدریجی در بیان مسایل تبلیغی، روش استفهام، روش گفت گو، روش ترغیب و ترساندن (خوف و رجا) و روش تلقین و تکرار را با ذکر نمونه های قرآنی آن ها شرح می دهد.
در فصل چهارم و پایانی کتاب مهم ترین روش های تبلیغی به کار گرفته شده توسط انبیای الهی و استفاده از آن ها در عصر کنونی بیان شده و قواعد مهم تبلیغ و احیای آن بر اساس شیوه های تبلیغی پیامبران که در کتاب خدا به آن ها اشاره شده، ذکر می گردد.