ناموجود
این کالا فعلا موجود نیست اما می‌توانید زنگوله را بزنید تا به محض موجود شدن، به شما خبر دهیم.
موجود شد باخبرم کن

مجموعه جهان ما 14: الجزایر

سرزمین و مردم

●دسته بندی: تاریخ جهان

●ناشر: امیرکبیر

●نویسنده: فاطمه امیرخانی فراهانی

●سال نشر: 1389

●تعداد صفحات: 141

فروش پیامکی این محصول
معرفی کوتاه
معرفی محصول
مشخصات
نظرات کاربران
بریده های انتخابی شما

معرفی کوتاه

سوغات الجزایر، صنایع دستی، قالیچه های بسیار زیبا، چرم دوزیهای بی نظیر و رنگارنگ، لباسهای محلی و جواهرات افریقایی است. فرشهای بربرها که به طور زیبایی تزئین شده و از صحرا می آید و کوزه های سفالین با سبکهای سنتی قدیم از جمله صنایع ساخت دست الجزایریهاست که مورد توجه توریستهاست.

بخش سفر و گردشگری از دیگر قسمتهای خواندنی این کتاب محسوب می شود که می تواند برای مسافران و گردشگران به این کشور مفید باشد.

معرفی محصول

مجموعه جهان ما شامل کتابهایی است که به طور مختصر اما کاربردی و مفید به معرفی کشورهای جهان می پردازد. هر کدام از کتابهای این مجموعه افزون بر آنکه می تواند منبعی روزآمد و کامل برای تحقیق و مطالعه درباره یک کشور باشد قابلیت این را دارد تا به عنوان یک راهنمای دستی در مسافرت استفاده شود.

در کتاب "الجزایر" ضمن بررسی سرزمین و اقلیم این کشور به مسائل دیگر همچون سیاست و حکومت، اقتصاد و معیشت، فرهنگ و هنر و همچنین زندگی و مردم پرداخته می شود.

اطلاعات کتاب

برای ارسال دیدگاه لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام

برای ثبت بریده ای از کتاب لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام
ناموجود
موجود شد باخبرم کن