ناموجود
این کالا فعلا موجود نیست اما می‌توانید زنگوله را بزنید تا به محض موجود شدن، به شما خبر دهیم.
موجود شد باخبرم کن

مرگ و جاودانگی

مقالاتی از هیوم، راسل، فلو، افلاطون، هیک و اولن

دسته بندی: ادیان - سایر

ناشر: دفتر پژوهش و نشر سهروردی

سال نشر: 1383

تعداد صفحات: 207

3
امتیاز
1
نفر
5 از 5
فروش پیامکی این محصول
معرفی کتاب
مشخصات
نظرات کاربران
بریده های انتخابی شما

معرفی کتاب

دغدغه ی جاودانه بودن یا جاودانه نبودن انسان، عمری به درازای عمر اندیشه ی بشری دارد و ریشه ی آن در درد و عشقی است که آدمی در ژرفای جان خویش نسبت به جاودانگی احساس می کند. جاودانگی و خلود نفس، و بقای پس از مرگ آموزه ای است که از عناصر اصلی نظام اعتقادی بسیاری از ادیان به حساب می آید و از این رو، طبیعی است که اذهان بسیاری از اندیشه ورزان را در طول تاریخ به خود مشغول دارد.

مجموعه ی نوشتار حاضر در صدد پاسخ به این پرسش است که آیا برای انسان ورای مرگ، بقا یا امکان بقا وجود دارد؟ مراد از مرگ، این واقعیت مشهود و انکار ناپذیر است که روزی بدن انسان آثار حیات خود را از دست داده، متلاشی می گردد و مراد از بقا، بقای شخص و حفظ هویت او پس از مرگ است.

مرگ و جاودانگی مرکب از ترجمه ی یک مقدمه و شش نوشتار درباره ی بقا و جاودانگی انسان پس از مرگ است. هریک از این نوشتارها توسط یک فیلسوف برجسته در یک مقطع زمانی خاص به نگارش درآمده است. نویسندگان این مجموعه به ترتیب عبارتند از: دیوید هیوم، برتراند راسل، آنتونی فلو، افلاطون، جان هیک و جفری اولن. مجموعه ی نوشتارهای حاضر توسط لوئیس پوی من (Louis P. Pojman) در بخش ششم از کتاب: Philosophy of Religion: An Anthology که با ویراستاری وی انتشار یافته، گنجانده شده است. کتاب یاد شده گلچینی است از آثار مختلفی در زمینه ی فلسفه ی دین و در مجموع دائرة المعارفی کوچک اما غنی در این زمینه به شمار می آید.

اطلاعات کتاب

برای ارسال دیدگاه لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام

برای ثبت بریده ای از کتاب لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام