48,000
تومان
5 ٪
45,600
تومان
افزودن به سبد خرید

آخرین خنیاگر

مجموعه داستان

دسته بندی: رمان و داستان کوتاه

ناشر: کتاب نیستان

نویسنده: اُ.هنری

سال نشر: 1388

تعداد صفحات: 297

فروش پیامکی این محصول
معرفی کتاب
مشخصات
نظرات کاربران
بریده های انتخابی شما

معرفی کتاب

«ذهن و آسمان خراش»، «استاد بشر دوست ریاضیات»، «قانون ناکارآمد»، «خانه ها و ساکنانش حاکم مردم»، «عرضه و تقاضا»، «پلیس و سرود»، «شاهدخت و شیرکوهی»، «قلب ها و دست ها»، «سیب اسرار آمیز»، «پس از بیست سال» از عناوین داستان های این کتاب است.
ویلیام سیدنی پورتر، معروف به اُ.هنری، نویسنده امریکایی در 11 سپتامبر 1862 میلادی دیده به جهان گشود. این نویسنده در طول عمر خود بیش از 400 داستان کوتاه به رشته تحریر در آورد. این کتاب مشتمل بر 23 داستان گردآوری شده از میان آثار این نویسنده است. تلاش این مترجم انتخاب داستان هایی بوده که با مضامین «زندگی شهری»، «زندگی در غرب»، «طنز آمریکایی» و... که به رشته تحریر در آمده اند.
اولین مجموعه داستان های کوتاه اُ.هنری مجموعه «چهار میلیون» با نام اصلی «The Four Million» در 1899 منتشر شد که از مشهورترین مجموعه داستان های او به شمار می آید و در آن، مقصود از چهار میلیون نفر، مردم ساکن شهر نیویورک در پنجاه سال پیش است. وی در ادبیات آمریکا نوعی از داستان کوتاه را به وجود آورد که در آنها گره ها و دسیسه ها در پایان داستان به طرزی غافلگیرانه و غیرمنتظره گشوده می شوند. این نویسنده در سال 1910 از بیماری سل در بیمارستان درگذشت.

اطلاعات کتاب

  • زبان کتاب: فارسی
  • سال نشر: 1388
  • چاپ جاری: 2
  • شمارگان: 2200
  • نوع جلد: جلد نرم
  • قطع: رقعی
  • تعداد صفحات: 297
  • ناشر: کتاب نیستان
  • نویسنده: اُ.هنری
  • مترجم: علی فامیان

برای ارسال دیدگاه لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام

برای ثبت بریده ای از کتاب لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام