دل به دل راه داره: مهارت های مدیریت ازدواج از منظر استاد قرائتی
سال نشر : 1395
تعداد صفحات : 144
خرید پیامکی این محصول
جهت خرید پیامکی این محصول، کد محصول، نام و نام خانوادگی، آدرس و کد پستی خود را به شماره زیر ارسال نمایید: کد محصول : 5121310003022
معرفی کتاب
همه می نالیم و فریادمان به آسمان بلند است از هفت خوان ازدواج! مهریه های زیاد، تجملات، توقعات بی جای دخترها و پسرها، آداب و رسوم غلطی که با دست خودمان به وجودشان آوردیم و غیر از این که هزاران مشکل برای دختران و پسران آماده ی ازدواج درست کردیم ، حالا گر یبان گیر خودمان هم شده و آمار افزاینده طلاق نشان می دهد کهد هیچ کدامشان ضامن خوشبختی یا حتی تداوم زندگی ها هم نیست.ضامن ازدواج ها دل هایی است که بعد از آگاهی، فکر، مشورت، تحقیق و توکل بر خدا بهم پیوند خورده اند.
کسی که شریک زندگیش را در خیابان و پارک و سینما پیدا می کند، ازدواجش از روی داغی است و نه پختگی و هر داغی، سرد می شود. ولی هیچ پخته ای خام نمی شود.
ازدواج باید پخته باشد تا وقتی آقا از عمق جانش به خانمش گفت : عشق شما در دل منه، خانمش بگوید : دل به دل راه داره ...
- زبان کتابفارسی
- شابک978-600-96469-6-8
- سال نشر1395
- چاپ جاری1
- شمارگان3000
- نوع جلدجلد نرم
- قطعرقعی
- تعداد صفحات144
- ناشر
- نویسنده
- ویراستار
- وزن166
- تاریخ ثبت اطلاعاتسهشنبه 26 بهمن 1395
- شناسه51213
محصولات مرتبط