۱۴۰٬۰۰۰
تومان
10 ٪
۱۲۶٬۰۰۰
تومان
افزودن به سبد خرید

مأخذشناسی فلسفه غرب: معرفی توصیفی منابع فارسی (کتاب، مقاله و پایان نامه) - جلد دوم: 1381 - 1385

پژوهشکده فلسفه و کلام اسلامی - 38

دسته بندی: فرهنگ نامه ها و دایره المعارف ها

ناشر: پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی

نویسنده: حسینعلی رحمتی

سال نشر: 1395

تعداد صفحات: 719

2
فروش پیامکی این محصول
معرفی کتاب
مشخصات
نظرات کاربران
بریده های انتخابی شما

معرفی کتاب

این جلد به معرفی حدود ۳۴۷۰ کتاب، پایان نامه و مقاله می پردازد که طی سال های ۱۳۸۱ – ۱۳۸۵ درباره موضوعات و مباحث مرتبط با فلسفه و فیلسوفان غربی به زبان فارسی تالیف یا ترجمه شده است.اندیشوران جامعه ما، هر نوع نگرشی که نسبت به فلسفه غرب داشته باشند، برای مواجهه «واقع بینانه و منصفانه» با این فلسفه چاره ای جز مراجعه به آثار فلسفی غرب و تحقیق درباره آنها ندارند. از این رو کتاب حاضر میتواند برای همه اساتید، دانشجویان و کلیه کسانی که به مباحث حوزه فلسفه علاقه دارند مفید باشد و کار آنان را برای جست و جوی منابع مورد نیازشان برای تحقیق و تدریس آسان سازد.

این کتاب در حدود ۱۴۰۰ صفحه سیصدکلمه ای است که در قالب ۷۲۰ صفحه به صورت رحلی دوستونه منتشر شده است. برای سهولت دستیابی به منابع، در پایان کتاب ، فهرست موضوعی و فهرست اعلام به تفصیل آمده است.

در معرفی هر منبع افزو ن بر اطلاعات سندی (نویسنده، مترجم، ناشر و …)، توصیفی از محتوای منبع نیز آمده است تا مخاطب بتواند با درون مایه هر منبع آشنا شود. در انتخاب منابع، از هرگونه قضاوت و ارزشداوری خودداری شده و لذا معرفی منابع لزوما به معنای موافقت یا محتوای آنها نیست.

آثار معرفی شده در این ماخذشناسی (که فعلا کاملترین ماخذشناسی درباره فلسفه غرب است) حوزه های متنوع فلسفه غرب را در بر می گیرد که برخی از آنها از این قرار است: معرفتشناسی، فلسفه دین،فلسفه هنر، فلسفه اخلاق، منطق، هرمنوتیک، تاریخ فلسفه، زندگی نامه فلسوفان غربی، الاهیات، ایدئولوژی، فلسفه اجتماعی، فلسفه زبان، فلسفه ریاضی، فلسفه ذهن، فلسفه تحلیلی، فلسفه تاریخ، فلسفه تطبیقی، فلسفه تعلیم و تربیت، فلسفه سیاسی، فلسفه طب، فلسفه علم

جلد اول ماخذشناسی که در سال ۱۳۸۵ منتشر و در سال ۱۳۸۸ تجدید چاپ شد به معرفی آثاری می پرداخت که تا سال ۱۳۸۰ به فارسی تالیف یا ترجمه شده است و کتاب حاضر ادامه آن تاریخ (تا سال ۱۳۸۵) است. امید است در آینده امکان معرفی منابع مربوط به سال های بعد فراهم شود.

اطلاعات کتاب

برای ارسال دیدگاه لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام

برای ثبت بریده ای از کتاب لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام