ناموجود
این کالا فعلا موجود نیست اما می‌توانید زنگوله را بزنید تا به محض موجود شدن، به شما خبر دهیم.
موجود شد باخبرم کن

عطر عربی (مجموعه داستان گروهی)

داستان ما؛ قصه زمانه 4

دسته بندی: فرهنگ پایداری فلسطین، لبنان، سوریه و یمن

ناشر: شهرستان ادب

ویراستار: تحریریه شهرستان ادب

سال نشر: 1396

تعداد صفحات: 228

2
امتیاز
1
نفر
4 از 5
فروش پیامکی این محصول
معرفی کتاب
مشخصات
نظرات کاربران
بریده های انتخابی شما

معرفی کتاب

نویسندگان این داستان های خواندنی در عطر عربی، به زندگی مدافعان حرم در میدان جنگ و بیرون از میدان می پردازند. چگونگی حضور در میدان جنگ؛ مسائل سیاسی، اجتماعی و فرهنگی پیرامون این دفاع مقدس؛ تاثیرات حضور در جنگ بر زندگی خانواده های رزمندگان مدافع حرم؛ مسائل محور مقاومت و به طور کلی زندگی و زمانه مدافعان حرم درون مایه اصلی این داستان هاست.

گفتنی‎ست داستان های «عطر عربی» را نویسندگان خوش‎فکر و توانمند مرتبط با موسسه فرهنگی هنری شهرستان ادب نوشته اند. از میان پنجاه داستان کوتاه بررسی‎شده برای انتشار در عطر عربی، زنده‎یاد استاد فیروز زنوزی جلالی 14 داستان را برای این کتاب برگزیده‎اند. نویسندگان این داستان‎های برگزیده عبارت‎اند از آقایان و خانم‎ها: حامد جلالی، پرستو علی عسگرنجاد، شروین وکیلی، امیرحسین روح‎نیا، زهره عارفی، نرگس روزبهانی، زهرا ثابتی، مهدی نورمحمدزاده، اعظم عظیمی، ابراهیم اکبری دیزگاه، مهدی کفاش، علی اصغر عزتی پاک، محمدقائم خانی و سیدحسین موسوی نیا.

«عطر عربی» آخرین یادگار فیروز زنوزی جلالی، نویسنده نامدار تازه گذشته برای ادبیات داستانی ایران است. این مجموعه را این نویسنده برجسته، دو ماه پیش از فوت، در مقام دبیر مجموعه بازخوانی و تأیید کرد و برای چاپ به شهرستان ادب سپرد. «عطر عربی»، آخرین فعالیت جدی او در عرصه داستان قلمداد می شود.
زنوزی جلالی که در سال های پایانی عمر خویش با بیماری سختی دست و پنجه نرم می کرد پیش از آن که توان خود را از دست بدهد این داستان ها را با دشواری خوانده بود. زنوزی گفته بود: «این قصه ها را با مشقت فراوان خواندم چون دیگر توانی نداشتم، اما چون کارها درباره مدافعان حرم بود بر خود فرض می دانستم که آن ها را تصحیح کنم و زودتر به دست ناشر برسانم.» او به عهد خود وفا کرد و دو ماه پیش از فوت، کتاب را به شهرستان ادب سپرد.
گفتنی‎ست فیروز زنوزی جلالی، متولد 1329، درگذشته 5 اردیبهشت 1396، سال 1387 بابت نگارش قاعده بازی توانست جایزه ادبی جلال آل احمد را به دست آورد.

اطلاعات کتاب

برای ارسال دیدگاه لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام

برای ثبت بریده ای از کتاب لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام