کتاب حاضر برای دانشجویان رشته مدیریت دولتی در مقطع دکترا به عنوان منبع درسهای «نقد و بررسی تئوریهای سازمان و مدیریت» و «تئوریهای خط مشی گذاری» تدوین شده است. امید می رود علاوه بر جامعه دانشگاهی، کلیه مدیران و سایر علاقه مندان نیز از آن بهره مند شوند.
گزیده کتاب
در کتاب حاضر، مؤلف استراتژی های نظریه پردازی را بر اساس روش شناسی لینهام که نوعی روش شناسی عمومی است، ارائه می کند. معرفی استراتژی فراتحلیل و نظریه پردازی بر بنای نوشته یانگ، بررسی نظریه داده بنیاد و نظریه پردازی بر مبنای دیدگاه ایگن، نظریه ساخت اجتماعی و نظریه پردازی بر اساس دیدگاه ترنبول، مطالعه موردی و نظریه پردازی از نگاه دولی و آیزنهارت، پیوند بین پژوهش شیوه های ترکیبی و نظریه ردازی، مطالعه تطبیقی از استراتژی های نظریه پردازی بیشتر بر اساس نوشته توراکو، محتوای اصلی این کتاب را تشکیل می دهد.
مقدمه فصل اول: کلیات فصل دوم: نظریه پردازی بر مبنای استراتژی فرا تحلیل فصل سوم: نظریه پردازی بر مبنای نظریه داده بنیاد فصل چهارم: نظریه پردازی بر مبنای استراتژی ساخت اجتماعی فصل پنچم: نظریه پردازی بر مبنای استراتژی مطالعه موردی فصل ششم: نظریه پردازی بر مبنای استراتژی شیوه های ترکیبی فصل هفتم: مقایسه استراتژیهای نظریه پردازی منابع واژه نامه اعلام نمایه موضوعی