105,000
تومان
10 ٪
94,500
تومان
افزودن به سبد خرید

من دیگر ما - کتاب هفتم: ارتش رایانه ای و نوازش تازیانه ای (نقش بازی های رایانه ای در تربیت فرزند)

فرزند از ما جدا نیست؛ او خود ماست اما در اندازه ای کوچک تر

دسته بندی: تربیت کودک، نوجوان و جوان

ناشر: آیین فطرت

نویسنده: محسن عباسی ولدی

ویراستار: سید محمد دلال موسوی

تصویرگر: ایمان خاکسار

با همکاری: رادیو معارف

سال نشر: 1396

تعداد صفحات: 249

18
فروش پیامکی این محصول
معرفی کتاب
گزیده کتاب
مشخصات
نظرات کاربران
بریده های انتخابی شما

معرفی کتاب

کتاب ارتش رایانه ای و نوازش تازیانه ای، جلد هفتم از مجموعه سیزده جلدی من دیگر ما است. «منِ دیگرِ ما» تلاش می کند با تکیه بر مبانی دینی، مهارت های تربیت فرزند در دنیای امروز را با قلمی ساده و روان به پدران و مادران آموزش دهد. این اثر، که به قلم جذاب و دلنشین محسن عباسی ولدی نوشته شده است و توسط انتشارات آیین فطرت به چاپ رسیده است.

کتاب ارتش رایانه ای و نوازش تازیانه ای (نقش بازی های رایانه ای در تربیت فرزند) شامل 3 بخش است که عبارت است از: «آدم آهنی شدن سخت است!» و «چه شد که میهمانمان شد؟» و «طرحی که ما برای او می ریزیم». ضمیمه ادبی این کتاب نیز «من و تو چقدر فرق داریم با هم!» نام دارد.

در بخش اول نویسنده به سراغ تغییراتی رفته است که بازی های رایانه ای در روابط فرزندان ما ایجاد می کنند. این تغییرات را در پنج فصل بررسی کرده است: 1. رابطه فرزند با خویش، 2. رابطه فرزند با جامعه، 3. رابطه فرزند با طبیعت، 4.رابطه فرزند با معبود، 5. رابطه فرزند با شیاطین.
در بخش دوم به تحلیلی درباره چرایی گرایش به بازی های رایانه ای پرداخته شده است. پاسخ به این پرسش ار آن رو اهمیت دارد که امروزه بسیاری از خانواده ها اطلاعاتی درباره آسیب های بازی های رایانه ای دارند، اما بار هم دست روی دست گذاشته و پیامدهای آن را در زندگی فرزندانشان به تماشا نشسته اند. بخش سوم هم وظیفه والدین در قبال بازی های رایانه ای تبیین کرده است.

مجموعه «من دیگر ما» رویکرد جدیدی را در پیش گرفته است؛ رویکردی که آموزش قواعد تربیت را اصل می داند؛ اما با ذکر مثال ها و داستانواره های متعدد، تلاش می کند شیوه اجرای این قواعد را در مسائل تربیت روزمره، آموزش دهد. همچنین این کتاب از کسالت آور بودن اکثر کتب تربیتی و تئوریک بودن آن ها به دور است، زیرا در هر بخش پس از بیان موضوع و توضیح آن، داستان واره ای جهت ملموس کردن آن موضوع قرار دارد که موجب جذابیت کتاب شده است. در ضمن تصاویری هم به کتاب افزوده شده که به رساتر شدن مطالب کتاب کمک می کند.

علاوه بر این به ضمیمه هر کدام از کتاب های این مجموعه، کتاب دیگری نوشته شده که در آن، همین مطالب با رویکردی ادبی آمده است. «دشمنان بچه خوار دایه های مهربان تر از مادر» نام ضمیمه ی ادبی این کتاب است. حال و هوایی که ضمیمه ی ادبی در وجودتان ایجاد می کند، سرمایه ی خوبی برای عمل کردن به مطالبی است که در این کتاب می خوانید.

جلد هفتم از مجموعه من دیگر ما، توسط دکتر غلامرضا باهر (متخصص اطفال، از شاگردان دکتر قریب)، دکتر سید جلال حسینی (بورد تخصصی مغز و اعصاب)، دکتر شیرین معلمی (فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان)، دکتر محمد سرو دلیر (فوق تخصص الکتروفیزیولوژی و پیس میکر) با درج یادداشت هایی مورد توصیه قرار گرفته است.

گزیده کتاب

غفلت، فقط به این نیست که حواست از فرزندت پرت شود و او در میان همهمه جمعیت گم شود. گاهی در همان خانه که نشسته ای، فرزندت بی آن که حتی یک قدم از تو فاصله بگیرد، گم می شود؛ اما این بار در شلوغ بازار بازی هایی که اگر آغازش پیدا باشد، معلوم نیست پایانش فرزندت را به کجا خواهد برد. حواس های پرت شده را باید جمع کرد. بچه های گم شده را باید پیدا کرد. باید به این همه غفلت، پایان داد، و گرنه شاید این غفلت باشد که بر خوشی های ما مهر ابطال بکوبد.

اطلاعات کتاب

برای ارسال دیدگاه لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام

برای ثبت بریده ای از کتاب لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام