تهیه این کتاب کمی زمان لازم دارد و ممکن است با تغییر قیمت همراه باشد
۱۲۵٬۰۰۰
تومان
افزودن به سبد خرید

تنها راه رسیدن به آرامش با مدیریت خیال

دسته بندی: نظام اخلاقی اسلام

ناشر: فیض فرزان

نویسنده: نفیسه فیاض بخش

سال نشر: 1401

تعداد صفحات: 174

11
امتیاز
5
نفر
4.2 از 5
فروش پیامکی این محصول
معرفی کتاب
مشخصات
نظرات کاربران
بریده های انتخابی شما

معرفی کتاب

تنها راه رسیدن به آرامش با مدیریت خیال تالیف نفیسه فیاض بخش توسط نشر فیض فرزان به چاپ رسیده است.

ذهن انسان، روزانه محل آمد و شد افکار و خیالات بسیاری است که از هر طرف به انسان هجوم می‌آورد. افکار و خیالاتی بعضاً مثبت و مسرّت‌بار و بعضاً منفی و ناراحت‌کننده.
قوه خیال چونان اسب سرکشی می‌ماند که باید تحت مدیریت صاحبش درآید، لذا اگر انسان توانست قوه خیالش را مدیریت کرده و تحت اطاعت خود درآورد، به طور قطع، زندگی سعادتمندانه‌ای خواهد داشت؛ در غیر این صورت این قوه خیال است که عنان زندگی انسان را به دست گرفته، موجبات سقوط او را تا حضیض حیوانیت فراهم می‌کند.
قاطعانه باید گفت طهارت نفس و تزکیه آن، بدون مدیریت قوه خیال، محال است.

کتاب حاضر در پی آن است که با بهره‌جستن از دریای بیکران معارف الهی، اعم از قرآن کریم و روایات معصومین(ع)، بحث مدیریت قوه خیال را به عنوان یکی از ضروری‌ترین نیازهای انسان امروز، به صورت کاملاً کاربردی مورد بحث و بررسی قرار دهد.

در کتاب پیش رو، یعنی جلد اول از مجموعه ی مدیریت قوه خیال، به موضوع مراقبه ی اعضا و جوارح، به عنوان مقدمه ی این بحث پرداخته شده است. بدین منظور در طی هر فصل، به مدیریت یکی از اعضای بدن مانند دست، پا، چشم و ... به طور مجزا پرداخته شده و راهکارها و موانع مدیریت آن، مورد بررسی قرار گرفته است.

اطلاعات کتاب

  • زبان کتاب: فارسی
  • سال نشر: 1401
  • چاپ جاری: 1
  • شمارگان: 1000
  • نوع جلد: جلد نرم
  • قطع: وزیری
  • تعداد صفحات: 174
  • ناشر: فیض فرزان
  • نویسنده: نفیسه فیاض بخش

برای ارسال دیدگاه لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام

برای ثبت بریده ای از کتاب لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام