تشکیلات انقلابی (1): بستری برای رویش امت واحده چ1
تشکیلات انقلابی (3): بستری برای رویش امت واحده (بررسی موانع و آسیب شناسی تشکیلاتی) چ1
تشکیلات انقلابی (2): بستری برای رویش امت واحده (ویژگی ها و کارکردهای تشکیلاتی) چ1
غیرقابل سفارش
این کالا فعلا موجود نیست و غیرقابل سفارش است.

تشکیلات انقلابی: بستری برای رویش امت واحده (دوره سه جلدی)

دسته بندی: انقلاب اسلامی و حکومت دینی

ناشر: حکمت و عرفان

نویسنده: سعید سعادتی

تعداد صفحات: 982

فروش پیامکی این محصول
معرفی کتاب
مشخصات
نظرات کاربران
بریده های انتخابی شما

معرفی کتاب

به نظر می رسد زندگی اجتماعی بشر، هیچ گاه خالی از تشکیلات نبوده و بشر همواره به فراخور نیازهای خود، از تشکیلات استفاده نموده است؛ شاید بتوان گفت تاریخ سازماندهی ها و تشکل ها، تاریخی همپای تاریخ بشر بوده است. چون انسان موجودی است اجتماعی و بدون اجتماع نمی تواند ادامه حیات دهد. در راه حق نیز جمع و تشکیلات مهم ترین نقش ها را دارد. تشکیلات انقلابی به عنوان یک جریان اهل ایمان و فکر و عمل، حق را شناخته و برای حق حرکت می کند و با جبهه باطل همواره در حال مقابله و مبارزه می باشد و این در این مسیر، کار جمعی و سازماندهی شده و در یک کلمه، تشکیلات است که نقش مهمی دارد.

کتاب تشکیلات انقلابی سعی بر آن دارد تا نکاتی که برای راهبری تشکیلات اسلامی و انقلابی پیشرو لازم و ضروری است، را تبیین نماید.

سعید سعادتی، تشکیلات انقلابی: بستری برای رویش امت واحده را در پنج فصل نوشته و هر فصل را به چندین زیرفصل تقسیم کرده و عنوان "خشت" را به آنها داده تا این نکته را یادآور شود که با روی هم قراردادن هر خشت می توان به تشکیلات هم تراز انقلاب دست یافت و رسید.

تشکیلات انقلابی در سه جلد تألیف شده است.
جلد اول کتاب در دو فصل تشکیل شده است. فصل اول کلیات تشکیلات انقلابی و ضرورت و اهداف آنها مورد بحث قرار می گیرد. خشت هایی همچون آینده تشکیلات اسلامی، ارتباطات در تشکیلات، وحدت و یگانگی در مدیریت تشکیلاتی و سازماندهی آنها مطرح شده است.

نویسنده در فصل دوم اصول و ارزش های حاکم بر تشکیلات انقلابی را عنوان کرده و کلیدواژه هایی همچون خدامحوری، تولی و تبری، ولایت پذیری و صبر و ... مورد نیاز تشکیلات را تشریح کرده است.

جلد دوم این کتاب نیز شامل 2 فصل می باشد. در سومین فصل به طرح شاخصه ها و ویژگی های تشکیلات انقلابی و رسیدن به شکل درست تشکیلات می پردازد و در فصل چهارم رسالت و نقش تشکیلات انقلابی را برای زمینه سازی ظهور یادآوری می کند.

جلد سوم هم به موانع و آسیب شناسی تشکیلات می پردازد و برای هر کدام مثال هایی را مطرح می کند؛ آسیب هایی همچون تفرقه، پراکندگی، غفلت، التقاط، عوام زدگی و سایر معضل هایی که امکان دارد یک تشکل انقلابی را مسموم نماید در این فصل مطرح، و راههای برون رفت از هر آسیب را مشخص می نماید.

اطلاعات کتاب

برای ارسال دیدگاه لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام

برای ثبت بریده ای از کتاب لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام