«جمهوری غنا» یکی از کشورهای غرب آفریقاست که تنوع ادیان و مذاهب در آن چشم گیر است؛ به گونه ای که می توان ادعا کرد نمونه ای کوچک از سرزمین هزار ادیان هند است.
در این کشور، مذاهب مختلف مسیحیت شامل کاتولیک، ارتدوکس، پروتستان با تعداد قابل توجهی از زیر مجموعه های مختلف آنها حضور دارند که ازجمله آنها می توان به کلیساهای لوتری انجیلی، پرزبیتری، انگلیکن، متودیست، باپتیست، ادونتیست روز هفتم، منونایت، پنطیکاستی و کاریزماتیک و نیز برخی دیگر از کلیساها از جمله مورمون و کویکرز اشاره کرد. تعدادی از کلیساهای بومی آفریقایی همچون آلادورا و کلیسای آسمانی مسیح نیز در این کشور فعالند؛ اگر چه امروزه کلیساهای پنطیکاستی و کاریزماتیک، بزرگ ترین جامعه مسیحیت را در غنا تشکیل می دهند.
دین اسلام نیز پس از مسیحیت، با زیرشاخه های اهل سنت، تشیع، سلفیت، احمدیه، قادریه، تیجانیه و اباضیه، جایگاه دوم را در این کشور، به خود اختصاص داده است.
همچنین ادیان ابتدایی مانند آنیمیسم، فِتیشیزم، شَمَنیزم و برخی ادیان شرقی همچون هندوئیسم و بودیسم در کنار تعدادی از آیین های خود ساخته وعرفان های نوظهور مانند بهائیت، اِکنکار، آناندا مارگا و راستافاریسم نیز در این کشور پیروانی دارند. این کتاب بر آن است تا ضمن معرفی اجمالی جمهوری غنا، نمایی کلی از ادیان و مذاهب موجود در این کشور را ارائه کند.