180,000
تومان
10 ٪
162,000
تومان
افزودن به سبد خرید

مجموعه آثار آقا علی مدرس - جلد پنجم: رسائل و تعلیقات

مجموعه آثار همایش ملی حکیم طهران - 6

دسته بندی: عرفان

ناشر: حکمت اسلامی وابسته به موسسه مجمع عالی حکمت اسلامی

نویسنده: آقاعلی مدرس زنوزی (حکیم طهران)

سال نشر: 1397

تعداد صفحات: 846

1
فروش پیامکی این محصول
معرفی کتاب
مشخصات
نظرات کاربران
بریده های انتخابی شما

معرفی کتاب

مرحوم آقاعلی مدرس زنوزی (حکیم موسس) از جمله حکیمانی است که در عصر خود از نام آورانی بوده که با دانش و نوآوری های مناسبی، توانسته توجه بسیاری را که بعضا شخصیت های خارجی نیز هستند، به خود جلب کند.
این شخصیت علمی در حالی کا منشا آثار و خدمات علمی فراوان و نوعا در عصر خود کم نظیر، بوده است مع الاسف در فضای علمی و فرهنگی کمتر مورد شناسایی و توجه قرار گرفته است.

همایش ملی حکیم طهران؛ نکوداشت مقام علمی مرحوم آقاعلی مدرس زنوزی از سوی مجمع عالی حکمت اسلامی با همکاری جمعی از مراکز علمی، فرهنگی و اجرایی کشور با هدف معرفی شخصیت علمی این حکیم بزرگ طراحی و برنامه ریزی شد و در این راستا برنامه ها و اقدامات مختلفی در دستور کار قرار گرفت.

آقاعلی مدرس افزون بر اسفار، بر دیگر کتاب های ملاصدرا نظیر شواهد الربوبیة، شرح الآیات اثریة، تعلیقه بر حکمة الاشراق، تعلیقه بر الهیات شفاء و اسرار الآیات حاشیه و شرح نگاشته است.
حاشیه بر شوارق، الافق المبین، لمعات الهیه، رساله سر القدر و ... و رسایلی مانند رساله حقیقت محمدیه، تاریخ حکما، رساله سرگذشت، خطبه توحیدیه و ... از دیگر آثاری است که در این مجلد آمده است.

اطلاعات کتاب

برای ارسال دیدگاه لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام

برای ثبت بریده ای از کتاب لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام